BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skuru

Skurusundsvägen 126a

  • 5 rum och kök
  • 135 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Arkitektritat är en sliten term, vad betyder den egentligen idag?

Mycket nyproduktion är resultatet av många kompromisser där arkitekter fått backa och anpassa sig till oigenkännlighet. Inte Lovehusen. Detta är arkitekt Love Arbéns hus och vision från första tanken till sista plankan. Nio nyproducerade parhus i trä som växer fram i harmoni på Skuru Udde, hem som samtidigt sticker ut och inspirerar. Allt från fasader till detaljer är som hämtade ur miljön och naturliga material blir här det naturliga valet. Arkitektur som genuint inspirerar till nya sätt att bo, leva och umgås.

Hus du bara hittar här

Skuru Udde är nya gator i gamla kvarter – hus som inspirerar och som arkitekt Love Arbén har ritat just för den här platsen. Lovehusen ligger på Skurusundsvägen, en väg som slingrar sig långt ut på udden för att sluta precis vid stadens inlopp med färjeleder och fritidsbåtar i fonden. Lovehusen tonar upp sig här med sin Sea Ranch-arkitektur. Det här är hus som verkligen utnyttjar den kuperade terrängen och som plockar upp dramatiken i vyerna. Flera av husen har sjöutsikt över Stockholms inlopp mot Lidingö och Vaxholm från både takterrass och fönster.
På Skuru Udde har du gångavstånd till förskolan Utskogen och Borgvallaskolan. Den aktive kan ta en löptur längs vattnet samtidigt som du har gångavstånd till badklippor och barnens egna lekplats. Söker du något lugnare har du skogspromenader, Ekensdal och en egen vik på morgonrocks-avstånd.

Utöver att fylla Lovehusen på Skuru Udde med lekfull arkitektur och utsiktsplatser, så har Love även i detta projekt fört samman smarta planlösningar med moderna innovationer. Idag vill vi ha varierande liv och kunna välja mellan socialt och privat. Vi tänker på miljön och vill omge oss med hållbara material. Här lever du i en idyll där det samtidigt är enkelt att vara miljömedveten, kanske ladda elbilen och ta dig mellan det lokala, urbana och naturnära.

Inflytt Q4 2021.

Husen är mellan ca 126-168 (plus 28) kvm 

Besök gärna https://lovehusen.se/skuru/ för intresseanmälan samt löpande information.