BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Björkvägen 44B, 3tr

  • 2.5 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 6839
  • 880
  • 6708
Värdera din bostad

Beskrivning

Nä men, titta här! I ett av Gamla Enskedes vackraste hus, beläget precis vid Margareta Parken och Enskede Skola, har jag förmånen att presentera en magisk lägenhet som bjuder på 60 fantastiska kvadratmeter. Lägenheten är en otroligt smart planerad 2,5:a, som enkelt går att återställa till en 2:a om man inte behöver lika många sovrum. Det blir vad du vill att det ska bli helt enkelt! Hur livet gestaltade sig för dem som bodde här för snart hundra år sedan, kan vi bara fantisera om. Men det går lätt att se sitt eget liv flytta in på dessa kvadratmetrar. Det finns liksom inget som tar emot.

Visst är det härligt att komma in i ett hem som genast liksom öppnar hela famnen? Här finns plats för avhängning samt en rymlig klädkammare där du kan stuva in det mesta. En hall som gör sitt jobb alltså. Badrummet finns här också. Tvätten gör sig inte själv här heller, men logistiken är perfekt planerad. Utan onödiga flaskhalsar eller omvägar. Till vänster från hallen finner vi köket. Här kan ni väl hålla med om att planlösningen är klockren! Ett arbetskök som gjort för att träffas, äta och mingla med något gott i glaset. Här är det en ynnest att slå sig ner runt middagsbordet och äta och bara njuta.

Förbi köket finns ett av sovrummen. Här sover man med fönster mot villaträdgårdarna. Här ryms en större säng med tillhörande möblemang. Det andra sovrummet ligger bakom kan man säga, med ingång från hallen. Det här rummet är lite mindre, men bli inte förvånad om något barn prompt vill göra det till sitt revir. Det blir lite mysig kojkänsla här! Här kan man ha en säng, skrivbord och plats för massa lek.

Men huuuur mysigt är inte det här då? Magiskt vardagsrum med fönster i två väderstreck, det här hörnet av lägenheten badar i ljus. Här kommer dina palettblad att leva sina bästa dagar. Det finns alla möjligheter att använda kvadratmetrarna såsom det passar en bäst. Men visst är det mysigt med en soffhörna lite vid sidan av, men liksom ändå mitt i.

Bouillabaisse, bulle och smågodis. Att bo så nära allt grundläggande, som du gör här på Björkvägen, innebär vissa privilegier. Du har fem minuter till Triangelparken där det finns mysiga restauranger och bageriets lockelser är lätta att köpa med sig hem. Men godiset då, undrar ni? Jo, ICA BEA vid Svedmyraplan har en stor och välsorterad godishylla. Och öppettiderna generösa när blodsockret är lågt!

Startklart för ett nytt steg i livet, om du är redo? Varmt välkommen på visning!