BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Åsögatan 158, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 86.5 kvm
  • Såld

Beskrivning

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Vackert vardagsrum med hemtrevlig atmosfär som karaktäriseras av kontakten med köket och accessen till lägenhetens balkong. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong i syd - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen finns gott om plats för bord och stolar. Här finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag. Balkongen vetter mot syd och innergården. 

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på funktion och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och den rymliga matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt och ugn. Gott om förvaring i köksskåpen som har bevarade tidstypiska köksluckor. Ovanför arbetsbänken av trä, sitter vitt kakel.

Två bra sovrum
Lägenheten rymmer två mycket bra och möbleringsvänliga sovrum. Rummen har gott om plats för både dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Det finns inbyggda garderober för förvaring och i ena rummet finns ett trevligt burspråk.

Stilsäkert badrum
Mycket fint badrum med vita helkaklade väggar. På golvet ligger svart/vit-mönstrad klinker med tillhörande golvvärme. Badrumsutrustningen består av vägghängd toalett, badkar, handdukstork, tvättställ, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. I taket sitter infällda spotlights.

Gästtoalett
Bredvid badrummet finns en gästtoalett. Svart klinkergolv, handfat, spegel, badrumsskåp samt WC.

Möblerbar hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. För förvaring finns dels en inbyggd Elfa-garderob med skjutdörrar samt en mindre inbyggd garderob. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.