BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Henriksdalsallén 24A, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 48.5 kvm
  • Såld
  • 9381
  • 2226
  • 3181
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena hörnlägenhet med en stor härlig balkong om hela 9 kvm med sol från lunch till kväll. Bostaden har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden har genomgående fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här bor man i en underbar marin miljö där det aldrig är långt till vare sig stad eller natur. Endast 5 minuters gångavstånd till Södermalm och ca 10 minuter till Sickla köpkvarter. Förening med väldigt låg skuldsättning och ett garage med kort kö.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Lägenhetens nav
Fint vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och accessen till lägenhetens stora balkong. Här finns plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

9 Kvm Balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns gott om plats för flera sittgrupper och en rejäl grill. Den terrassaliknande balkongen ger också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjuda in vännerna till festliga sommarbufféer. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Hemtrevligt Kök - Fokus på umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med fina sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt inbyggd ugn och micro. Grå mosaik över bänkytor.

Sovrum
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och övrigt passande möblemang. För förvaring finns en platsbyggd garderob med skjutdörrar samt en fristående garderob med tillhörande överskåp. 

Badrum – Klädvård
Snyggt badrum med spotlightsbelysning, helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av badkar, vägghängd toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork och badrumsskåp. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över.

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.