BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fridhemsplan

Sankt Göransgatan 70

  • 3 rum och kök
  • 75.5 kvm
  • Såld
  • 5685
  • 1448
  • 4622
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna toppfina 3:a högt upp i huset med ett fantastiskt centralt läge på Kungsholmen och med mycket LÅG AVGIFT där föreningen dessutom haft ett avgiftsfritt kvartal per år de senaste 10 åren.
Lägenheten präglas av hög standard med ljusa och stilrena materialval. Vackert parkettgolv i fiskbensmönster som är genomgående för hela lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig social yta för stora middagar och mingel med vänner. Den fungerande öppna spisen höjer mysfaktorn i vardagsrummet och härifrån nås även lägenhetens balkong med sol från morgon till kväll. Hela lägenheten renoverades 2015 samtidigt som all el drogs om och en ny elcentral med jordfelsbrytare införskaffades.
Köket har bänkskiva i kolmårdsmarmor och den maskinella utrustningen består av induktionshäll, spisfläkt, kyl/frys, inbyggd mikro och ugn med ångfunktion, integrerad diskmaskin och avfallskvarn som förenklar vardagslivet.
Lägenhetens master bedroom vetter mot föreningens lugna innergård och har platsbyggd garderobsvägg med infällda spotlights. Plats för 180 cm bred säng. Även det mindre sovrummet har fönster mot gården. På golvet ligger en slitstark heltäckningsmatta av hög kvalitet. Invid sovrummen finns lägenhetens helkaklade badrum med bl.a. badkar, handdukstork och golvvärme. Egen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, platsbyggda skåp och klinkergolv. Hall med säkerhetsdörr och infälld kokosmatta.

Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

- Låg avgift
- Balkong i söderläge med markis
- Fungerande öppen spis
- Vacker fiskbensparkett
- Två sovrum mot lugn innergård
- Helkaklat badrum med badkar
- Tvättmaskin och torktumlare
- Toppfräscht kök från 2015 med inbyggda vitvaror
- Goda förvaringsmöjligheter
- Tillhörande vindsförråd
- Säkerhetsdörr
- Skuldfri föreningen som medgett ett avgiftsfritt kvartal senaste ca 10 åren
- Belägen centralt på Fridhemsplan
- Tunnelbanans gröna och blåa linje
- Innerstadsbussar runt hörnet
- Flertalet skolor och förskolor i närheten
- Närhet till Norr Mälarstrand med vackra promenadstråk