BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Nynäsvägen 318

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 7003
  • 1958
  • 6896
Värdera din bostad

Beskrivning

Nära stan väntar en fantastisk lägenhet med alla rätt. Alltså, hallå. Kan det bli mysigare? Du får en stor varm kram direkt, om du förstår liknelsen.

Ett socialt kök både för kärnfamiljen själv, men i synnerhet i stora sällskap. Det är här man hänger antingen man hjälper till eller inte. Här har ni ett kök där riset aldrig klibbar på golvet, pastan aldrig kokar över och prinskorvarna aldrig skinnspricker. Nåja, hoppas kan man alltid! Fundera både länge och väl på vilket bord du ska välja, för här kan du välja både runt och fyrkantigt. En kräftskiva med 20 kompisar är nog inga problem. Bara att duka upp in mot vardagsrummet. Om du har bord och stolar för det?
Oj, vilket ljus! I vardagsrummet studsar ljuset in. Samtidigt finns det stora väggytor att möblera efter och hänga konsten på. Här kan du nog vända på steken bäst du vill, och så ofta du vill. Ställa soffan precis där du vill helt enkelt, här finns ytor att bre ut sig på så att säga. Fördelen med denna öppna planlösning är att du inte behöver stanna filmen för att gå ut i köket och fylla på chipsskålen en tredje gång.
Sovrummet är föredömligt rymligt. Om du känner att du behöver och vill så går det finfint att ställa in ytterligare garderober eller någon annan snygg förvaring för kläderna. Men annars är det ju skönt att hålla det luftigt som nu, eller hur?
Inte mycket som är sig likt sedan byggåret. Jo, möjligen storleken på badrummet. Här finns dusch, wc och handfat. Saknar du dina personliga färgklickar är det bara att addera rosa handdukar eller en rosa ryggskrubbsborste.

Lyft dig över vardagens små saker. Att hitta rätt sida i livet kan vara en utmaning, men här känns det ovanligt lätt! Välkomna till Nynäsvägen 318!