BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Henriksdalsallén 24A, 3 tr

  • 4 rum och kök
  • 92.5 kvm
  • Såld
  • 10908
  • 1302
  • 5147
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena gavellägenhet med kanalutsikt och två härliga balkonger i soligt läge. Bostaden har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i tre väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden har genomgående fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här bor man i en underbar marin miljö där det aldrig är långt till vare sig stad eller natur. Förening med väldigt låg skuldsättning och ett garage med kort kö.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Stora sociala ytor
Fint vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och accessen till en av lägenhetens två balkonger. Här finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Hemtrevligt Kök - Fokus på umgänge
Hemtrevligt kök med utsikt ner mot kanalen. Köket är rymligt och här finns plats för många sittande gäster. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt samt inbyggd ugn och micro. Svart kakel och spotligtsbelysning ovan bänkytor. Från köket når man även lägenhetens andra balkong.

Två Balkonger - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här slipper man välja om man vill ha förmiddags- eller eftermiddagssol. På balkongen som nås från vardagsrummet har man förmiddagssol och tjusig utsikt mot kända landmärken som Hammarbybacken. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv. Lägenhetens andra balkong nås från köket och här har man skön eftermiddags- och kvällssol. Den här balkongen är den större av de två och här finns gott om plats för utemöbler och grill. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren

Tre bra sovrum
Lägenheten har tre bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största av rummen har fönster i tre väderstreck och gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns en rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Lägenhetens två andra sovrum är även de rymliga och här finns plats för både rejäla sängar och skrivbord. För förvaring finns en garderob i vardera rum.

Dubbla Badrum – Problemfria mornar
Här får man två stilrena badrum för problemfria mornar. Badrummen har spotlightsbelysning och är helkaklade med stora vita kakelplattor och golvet är belagt med grått klinkers med golvvärme. Det större badrummet är utrustat med badkar, vägghängd toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork och badrumsskåp. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över. Det mindre badrummet är utrustat med dusch, vägghängd toalett, tvättställ med tillhörande underskåp och badrumsskåp.

Möblerbar hall
Välkomnande möblerbar hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. För förvaring finns en platsbyggd garderobsmodul med skjutdörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.