BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Husabyvägen 29

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 2084
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp med milsvid utsikt i tre väderstreck! 

Välkomna till denna fantastiskt fina gavel-2:a med stor balkong i högt och fritt läge. Helt insynsfritt med magisk utsikt över bl.a. Aspuddens takåsar, Mälaren och innerstan. Ovanför lägenheten finns en idag oinredd råvind som omfattats av bygglov (nu utlöpt men med möjlighet att ansöka om förnyande) för att bygga om lägenheten till en häftig etagelägenhet. Flera grannar i föreningen har byggt ovanvåningar med fantastiska resultat.

Lägenheten präglas av hög standard med stilrena materialval. Härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i tre väderstreck. Charmigt kök med tidstypiska detaljer. Den maskinella utrustningen består av gasspis, gasugn, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Rymligt och rogivande sovrum med plats för både dubbelsäng och tillhörande möblering. Goda förvaringsmöjligheter i flera inbyggda garderober. Genom vardagsrummet nås lägenhetens stora balkong som på sommarhalvåret bjuder på både morgonsol och magiska solnedgångar. Badrummet stambyttes 2001 och har klinker på golvet och kaklade väggar. Utrustningen består av duschhörna med vikbara väggar, handfat med kommod, spegelskåp, wc, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda. Föreningen har bl.a. egna parkeringsplatser som kan hyras för 500 kr/mån. Dessutom finns två hyresrätter kvar vilket innebär ett dolt kapital.

Måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

- Högst upp i huset
- Gavellägenhet
- Fönster i tre väderstreck
- Toppskick med stilrena materialval
- Stor balkong i fritt läge
- Insynsskyddat läge
- Charmigt kök
- Goda förvaringsmöjligheter
- Badrum med tvättmaskin
- Vackra golv
- Möjlighet att köpa loss råvinden
- Populär adress i mysiga Aspudden
- Välskött Brf med parkeringsplatser