BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Rålambshovsleden 38, vån 7

  • 2 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 12089
  • 3178
  • 3941
Värdera din bostad

Beskrivning

Här har du en unik möjlighet att få bo i en fantastisk hörnlägenhet belägen högt upp i huset med ett fritt läge och med en stor härlig balkong om ca 16 kvm med panoramavy över Rålambshovsparken. Från såväl bostaden som balkongen har man milsvid och magnifik utsikt, med glimt av Riddarfjärdens vatten och med kända landmärken som Högalidskyrkan i blickfånget. Lägenheten är påkostad och stilren med genomtänkt layout och genomgående sobra färg- och materialval, där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt.

Attraktiv boendemiljö
Huset ligger verkligen i en underbar boendemiljö invid Rålambshovsparken och Norr Mälarstrands glittrande vatten. Här bor man med lummiga parker, mysiga klippbad, härligt vatten, underbara strandpromenader och fartfylld stad mer eller mindre direkt utanför porten. Börja dagen med en perfekt motionsrunda Kungsholmen runt (ca 1 mil) eller promenera ostört i parkmiljö och vidare längs med stranden hela vägen in till Stadshuset.

Fridhemsplan – En kort promenad bort
Huset nås via Rålambshovsleden men även mycket enkelt från Drottningholmsvägen via föreningens fina innergård. Mot Drottningholmvägen är gården försedd med höga vackra grindar och härifrån är det endast ett par hundra meter bort till Fridhemsplan.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Utgång till balkong
Vackert vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna i två väderstreck och den fantastiska utsikten. Från vardagsrummet når man även via en helglasad balkongdörr lägenhetens stora balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

16 kvm balkong – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
På den stora balkongen kan man inreda sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö och skapar känslan av att bo i hus. Här kan man njuta av solen från mitt på dagen till solnedgången. Balkongen är mycket väl tilltagen och rymmer flera sittgrupper och en rejäl grill. För den som har gröna fingrar finns även möjlighet att sätta upp drivbänkar eller litet växthus och odla egna tomater, kryddor och jordgubbar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka, tända upp grillen och njuta av solen och sommaren.

Kök – Fokus på umgänge
Stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Köket har matplats för 6-8 personer och en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl, frys, integrerad diskmaskin, inbyggd micro, spishäll samt en spiskåpa (frånluft). Grafitgrå stavmosaik och spotlightsbelysning ovan bänkytor i massiv ek.

Sovrum - Rogivande
Mysigt och rogivande sovrum med ett lugnt gårdsläge. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Mycket bra förvaring i form av en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Garderoberna är inredda med Elfa-system för flexibel förvaring.

Hall - Välkomnande
Hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm och fina nyslipade parkettgolv som löper vidare in i lägenheten. För förvaring finns en mycket rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Även denna garderob är inredd med Elfa-system.

Stilrent badrum – Separat del för klädvård
Fint badrum med spotlightsbelysning, helkaklade väggar i vitt och golvet belagt med grått klinkers. Badrumsutrustningen består av badkar, vägghängd toalett, handfat med kommod, badrumsskåp och handdukstork. I badrummet finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt en intilliggande bänkyta med väggskåp ovan och plats för tvättkorgar under.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd och källarplanet når bekvämt direkt med hissen.