BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Frösunda - Solna

Gustav III:s Boulevard 86

  • 2 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 14466
  • 886
  • 4482
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i populära Frösunda erbjuds nu möjligheten att förvärva en ljus och härlig hörntvåa med stor inglasad balkong mot park och vatten i eftertraktat sydvästläge. Här bor du i lugnt område i fritt läge nära både city och vackra naturområden.

Väl inne i lägenheten möts du av ett  med en luftig och inbjudande planlösning med nyproduktionens (2011) alla bekvämligheter. Det genomgående vackra ekgolvet och de moderna materialvalen tillsammans med generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier skapar en unik och härlig känsla och ett hem att trivas i. Vidare finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, ett sällskapskök med god förvaring, öppen social yta mellan kök och vardagsrum, ett toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum med anslutning till  klädkammare. Den stora balkongen med bjuder in till umgänge under sköna sommardagar och kvällar.

Ett boende med goda svängrum i en lugn boendemiljö nära till bland annat vackra grönområden, härliga promenadstråk, Hagaparken, Brunnsviken, Ulrikdsdals slottspark, Överjärva gård, Råstasjön, Arenastaden, Westfield Mall of Scandinavia. Goda kommunikationer med pendeltåg och tvärbanan (Solna station), flera busslinjer inklusive Arlandabussarna samt E4 och E18.

- Modernt och välplanerat boende
- Stora fönsterpartier erbjuder generöst     
   ljusinsläpp
- Öppen, luftig och social planlösning
- Toppfräscht kök och badrum
- Populärt område nära både city och vackra
  naturområden
- Stor balkong i lugnt läge
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Goda förvaringsmöjligheter
- Välskött och stabil förening med god ekonomi
- Mycket goda kommunikationer finns i närområdet,
  bussar, pendeltåg, tvärbana, E4, E18