BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Bondegatan 25A, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • 7.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena hörnlägenhet belägen högt upp i huset med ett fint burspråk och en stor härlig balkong i soligt läge. Bra förening med välskött hus och en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden är totalrenoverad med genomgående mycket fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Underbar boendemiljö i ett av Södermalms mest attraktiva områden, intill populära Nytorget. Ett färdigt hem att trivas i.

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Vackert vardagsrum med hemtrevlig atmosfär som karaktäriseras av kontakten med köket och accessen till lägenhetens balkong. Rummet har bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen finns gott om plats för bord och stolar. Här finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag. Balkongen vetter mot sydväst och här har man sol från mitt på dagen till sen kväll - Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Balkongen ligger ut mot Nytorgsgatan och härifrån har man fin utsikt ner mot Nytorget och upp mot Axel Landquists park.

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på funktion och umgänge. Matplatsen är trevligt placerad vid kökets fönster varifrån man har utsikt längs med Nytorgsgatan. Köksutrustningen består av kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, spishäll, helintegrerad spisfläkt och inbyggd ugn. Infälld LED bänkbelysning och snyggt kakel ovan bänkytor i kompositsten ger köket det lilla extra.

Två bra sovrum
Lägenheten rymmer två mycket bra och möbleringsvänliga sovrum som båda har gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Sovrummen ligger väl separerade från varandra i varsin ände av lägenheten och där kök och vardagsrum är praktiskt belägen däremellan.

Stilsäkert badrum
Mycket fint badrum med helkaklade väggar med stora vita plattor och golvet belagt med ljusgrått klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, dusch, duschväggar i glas, handdukstork, tvättställ samt ett badrumsskåp. Det är förberett för tvättmaskin. 

Möblerbar hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. För förvaring. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Klädkammare
I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.