BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 8, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 80.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerad lägenhet med varsamt bevarad 60-tals charm och en stor härlig balkong i soligt läge. Bra förening med välskötta hus och en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. För medlemmarna finns allehanda service som b.la festlokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och en roddbåt. Söders bästa läge, ett stenkast från det böljande vattnet vid Årstaviken.

Hall - Möblerbar med bra förvaring
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. För förvaring finns en garderobssektion med skjutdörrar  längs ena väggen. Motsatt vägg är tapetserad och på golvet ligger en svart slitstark plastmatta. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum - Nyrenoverat och stilsäkert
I angränsning till hallen ligger det fräscha och nyrenoverade badrummet med badkar, handfat, badrumsskåp, spotlights, handdukstork och wc. Ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Två av väggarna är kaklade i en röd nyans, vilket ger en fin kontrast mot de övriga vita.

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Till vänster om hallen ligger det hemtrevligt köket. Det är här man möts av ljuset, rymden och grönskan som är så karaktäristiskt för denna lägenhet. I köket ligger fokus på funktion och umgänge, där den rymliga matplatsen blir en given plats för måltider med nära och kära. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt och ugn. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har gula/vita luckor. Ovanför den generösa rostfria arbetsbänken sitter vitkaklat stänkskydd. Parkettgolv och vitmålade väggar. Från köket finns utgång till balkongen som har ett sydväst läge. Härlig utsikt över föreningens gård och Tantolunden. Till vänster skönjas Årstavikens vatten och till höger ser man Högalidskyrkans två torn.

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Vackert och rymligt vardagsrum med härlig atmosfär. Från det breda fönsterpartiet skiner ljuset in över vitmålade väggar och det nyslipade ekparkettgolvet. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Två sovrum - lugnt och avskilt 
Mitt emot kök och vardagsrum ligger lägenhetens båda sovrum. I det ena finns en bra klädkammare som rymmer allt och lite till. Väggarna är målade i en ljusgrå nyans och på golvet ligger parkett. Här får man plats med dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöbler. I det andra sovrummet finns två garderober och ett linneskåp, samtliga med tillhörande överskåp. Omgivande väggar är målade i en sober rosa nyans och på golvet ligger parkett.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.