BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Stureby

Vivstavarvsvägen 157

  • 4 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 7833
  • 1333
  • 2695
Värdera din bostad

Beskrivning

I mysiga Stureby ligger denna välplanerade lägenhet som på ett exceptionellt sätt har byggts om från en 3:a till en 4:a. I samband med omdisponeringen totalrenoverades bostaden (ej badrummet). Optimal planlösning när den är som allra bäst. Det finns en balkong med sydostläge och med fönster åt två väderstreck, upplevs bostaden väldigt ljus. Välbevarade och tidstypiska 50-tals detaljer finns det gott om. Området är en del av Enskede som har varierad bebyggelse med villor, radhus och flerbostadshus.

Hall
Välkomnande hall som är perfekt att landa matkassar, välkomna gäster och placera lortiga skor i. Det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder via en hatthylla. Till vänster om entrén finns dessutom 2 inbyggda garderober med tillhörande överskåp. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger tidstypiska linoleumplattor i rutmönster.

Kök
Direkt till vänster ligger det renoverade och fräscha köket. Den platsbyggda soffan med tillhörande förvaring inbjuder till matlagningssällskap. Sober grå skåpinredning, vitt kakel och väl tilltagna arbetsbänkar. Utrustningen består av spishäll, ugn, micro, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. På golvet ligger ekparkett. En charmig detalj som förhöjer karaktären i bostaden är det spröjsade innerfönstret mot hallen.

Sovrum
Bredvid köket ligger forna matrummet, som på ett mycket bra sätt har byggts om till ett sovrum. En grön fondvägg ger en bra kontrast mot de i övrigt vitmålade väggarna. På golvet ligger ekparkett.

Vardagsrum
Rakt fram från hallen ligger det väl tilltagna vardagsrummet. Här ryms både soffgrupp och matsalsbord, vilket gör det till den naturliga samlingsplatsen för såväl den lilla familjen som den större bekantskapskretsen. Väggarna är målade i en ljusgrå nyans och på golvet ligger ekparkett. Från vardagsrummet finner du även utgången till balkongen som har ett sydostläge. 

Sovrum
Till höger om hallen ligger bostadens andra sovrum. Rummet är rymligt med plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Gråmålade väggar samt parkettgolv.

Badrum
I angränsning till hallen ligger det helkaklade badrummet som har matchande ljusgrått klinkergolv. Det finns dusch, handfat, handdukstork, badrumsskåp, wc samt fönster. 

Sovrum
Lite avskilt i lägenheten, bredvid badrummet, ligger bostadens master bedroom. Här ryms en dubbelsäng samt övrigt möblemang efter behov. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i både vitt samt en rogivande grå nyans.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt vindsförråd samt en matkällare i källaren. 

Enligt föreningens lägenhetsregister är lägenheten registrerad som 3 rum och kök, men nyttjas efter ombyggnaden som en 4:a.

Sista bilden i bildserien är en bild från området (ej föreningens gård).