BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Marmorgatan 11, 6 tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 12141
  • 764
  • 4543
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma och optimalt planerade funkislägenhet med en solig och mysig balkong. Lägenheten ligger högt upp i huset och härifrån har man vacker utsikt över Södermalms fasader och taknockar med kända landmärken som bland annat Katarina kyrka, Söder Torn och Fåfängan i blickfånget. Bostadens generösa fönsterytor skapar en ljus och luftig atmosfär. Bevarade detaljer från byggåret som fönsterbänkar i natursten och bevarade tidstypiska garderober ger extra karaktär. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Rymligt och lättmöblerat
Härligt vardagsrum med god möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för soffgrupp, säng, matbord och övrigt passande möblemang. Från rummet når man även lägenhetens balkong som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. 

Balkong – Soligt österläge
Rymlig balkong med plats för bord och stolar. Här kan man i lugn och ro njuta av sommaren och solen från tidig morgon till efter lunch.

Sovalkov
Vardagsrummets utformning skapar en bra och funktionell sovrumsdel med gott om plats för en dubbelsäng.

Kök - Väldisponerat
Väldisponerat och fullutrustat kök med fönster ut mot lägenhetens balkong. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt.

Möblerbar hall
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Hallen har gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor och för förvaring finns en tre platsbyggda garderober med tillhörande överskåp. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum – Stilrent
Lägenheten har ett fint badrum (stamrenoverat 2010-2011) med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, tvättställ med kommod, handdukstork och badrumsskåp.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.