BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Trollesundsvägen 171, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 18 kvm
  • Såld
  • 13492
  • 2042
  • 6429
Värdera din bostad

Beskrivning

Livet är fyllt av förväntningar, och någonstans måste det börja. Det här är ett fint startblock, ett ljust avstamp mot något nytt. Kanske är det första egna lägenheten, och då får du ett fint första boende. Det här är magi på liten yta! Lägenheten ligger på tredje våningen, vilket är tillräckligt högt upp för att du ska kunna sova med fönstret öppet när du så vill. Vi hälsar alltså välkommen till en ytterst välplanerad etta belägen i en stor i stabil HSB-förening med en låg belåningsgrad samt alla stora renoveringar gjorda!

Hallen är välkomnande, och möblerbar. Flertalet inbyggda garderober trollar bort ytterkläderna.
Allrummet är ett trivsamt och harmoniskt rum som rymmer alla nödvändigheter och lite till. Här flödar ljuset in genom de stora fönsterpartiet, över den vackra fönsterbrädan i marmor, och fyller rummet med ljus. Den djupa fönsterbrädan har gott om plats för till exempel växter och lampor. Köket är stilrent med goda förvaringsutrymmen i form av över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av en häll med översittande fläkt och ugn samt en kyl med frysfack. I anslutning till hallen ligger badrummet. Stambytt och klassiskt renoverat med wc, handfat, badkar och ett praktiskt väggfast skåp.

I centrum finns det flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, 2 olika gym, badhus, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi m.m. Så oavsett från vilket håll man än kommer kan man handla på vägen hem. Därtill finns den stora parkleken Bandängen en kort promenad bort som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Under sommaren kan du grilla där med goda vänner på gräsmattan eller bada med barnen i den fina plaskdammen med renat och klorerat vatten. Vintertid kan du roa dig med både skridsko- och pulkaåkning samt svänga runt på slängkälken och under våren är det stora samtalsämnet om djuren i parken ska få ungar eller inte. Djurhållningen i parken består av getter, får, grisar, kaniner och höns. Det finns också flera bra både förskolor och skolor i närområdet. Närmast hittar ni Bandhagens skola (åk 0-6), men även Bäckahagens skola (åk 0-9) och Gullvivaskolan (åk 0-6) ligger nära.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.