BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ottsjövägen 27

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 14463
  • 1270
  • 2230
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i populära Årsta erbjuds nu en möjlighet att förvärva ett toppfint och ljust boende högst upp i huset med hörnläge utan insyn. Här bor du i lugnt och attraktivt område precis vid Årstaskogen med plats för hela familjen nära både city och natur.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där stora sällskapsytor och generösa ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier skapar ett härligt och trivsamt boende.

Vidare finner du rymliga och rogivande rum i tidlösa färger och material, välkomnande entré med mycket goda förvaringsmöjligheter, stort och ljust vardagsrum med utsikt mot skog och himmel i öppen planlösning mot ett modernt kök med goda avställningsytor, balkongen har ett härligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol, två harmoniska sovrum. Badrummet är helkaklat med badkar och golvvärme samt förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör även ett vindsförråd och ett källarförråd.

Här bor du med goda svängrum i trivsam boendemiljö med nära till service, restauranger, kommunikationer, grönområden, promenad/joggingstråk, förskolor och skolor samt lekplats. Närheten till såväl city, natur, vatten och bra kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Varmt välkommen på visning!

- Högst upp i insynsskyddat läge
- Gavellägenhet med utsikt mot Årstaskogen och himmel
- Luftig och välplanerad
- Mycket goda förvaringsmöjligheter
- Härligt ljusinsläpp genom flera stora fönsterpartier
- Rymlig balkong i härligt västerläge
- Helkaklat badrum
- Bästa adress i Årsta
- Härliga promenad- och joggingstråk runt Årstaskogen
  och Årstaviken
- Utmärkta kommunikationer i området, bussar,
  tvärbana och pendeltåg.
- Nära både city och natur