BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Stenkvistavägen 9 - Egen entré

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • 2.195.000 kr /BUD
  • 12795
  • 952
  • 10623
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad 2:a i etage med egen ingång, nyproducerad i slutet av 2017, med både uteplats och rymlig balkong! Modernt, tidlöst, elegant, minimalistiskt, vitt och fräscht. Köket ligger med gaveln öppet mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når du balkongen, perfekt orienterad mot förmiddagssolen. Lika lång som lägenheten är bred. En trappa ner finns sovrummet. Ett härligt stort sovrum som ger själen ro och svängrum för drömmar. Visst går det att möblera med mer än bara en säng, men försök att hålla det luftigt. Det tjänar sömnen på i långa loppet. Från sovrummet når du även en perfetk klädkammareHär finns även utgång till uteplatsen, så det är läge att ni gör detta till ert romantiska näste bara för två. Sköna fåtöljer för läsning eller ett glas vin. Eller satsar du på en grön oas med massor av växter som bäddar in dig i en privat lövkoja. Badrummet är helkaklat med stilrena färger och utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Tv och bredband ingår i avgiften. Lägenheten har ett oslagbart läge med närhet till tunnelbana, buss och Högdalens centrum. Listan kan göras lång. Det blir helt enkelt inte bättre än så här!

Kort sagt är detta ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Högdalen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Är du student ligger lägenheten bara några minuters promenad bort från både tunnelbana och bussar. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till Stockholms city på bara 19 minuter. I övrigt finns det gott om närliggande grönområden som är en bra kombination till den annars så heta citypulsen! I centrum finns allt du kan tänkas behöva med flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, gym, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi - Ja, allt du kan tänkas behöva!

Varmt välkommen på visning!

- Stor balkong och rymlig uteplats
- Modernt kök med matplats
- Tvättmaskin och torktumlare
- Svanenmärkt förening med tre lokaler för uthyrning och en del av ett modernt kvarter
- Föreningen äger marken
- Nära till shopping och bra kommunikationer
- 13 min till Söder

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Lägenhetsnummer 2-1003. Föreningen Brf Scenen i Teaterkvarteret.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.195.000 kr /BUD. Månadsavgift 3 467 kr (Värme, kallvatten, bredband, digital-tv (must carry-utbud) och ip-telefoni ingår). Andel i föreningen är 0.727 %.

Driftskostnad

Totalt 515 kr/mån (6 180 kr/år) varav El 216 kr/mån, Vatten/Avlopp 107 kr/mån, Försäkring 192 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
2017

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Scenen i Teaterkvarteret är en äkta förening och upplåter 150 st lägenheter med bostadsrätt.

Lägenhetsfördelning:
1 RoK: 34
2 RoK: 69
3 RoK: 30
4 RoK: 15
5 RoK: 2

Tv och bredband
Fastigheten är ansluten till Telia och bredband, digital-tv (must carry-utbud) och ip-telefoni ingår i månadsavgiften.

Gemensamhetsutrymmen
Källsorteringsrum, cykel och barnvagnsförråd

Avgiftsförändringar
Avgifterna har varit oförändrade sedan föreningen bildades. Inga planerade avgiftsförändringar per idag. Kontrollerat med styrelsen 20200108.

Förråd
Ett förråd hör till lägenheten.

Parkering
Föreningen disponerar 48 garageplatser som uthyres till medlemmar för ca 1 125 kr/mån. Avgifterna för p-platserna kommer att höjas med 450kr från 20200101. Kö kan förekomma.

Ägande
Jurtidisk person godkänns ej.

Överlåtelseavgift
1 138 kr.

Pantsättningsavgift
455 kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

 

Områdesbeskrivning

Allmänt om Högdalen

Tidstypiskt 50- tals område med mestadels trevåningshus och punkthus. Radhus tillkom senare del av decenniet. På senare år har även nyare produktion brett ut sig i Högdalen, och pågående just nu är ett helt nytt område med 450 st bostadsrätter under uppbyggnad. Området gränsar mot Örbys villor i väst. Mellan Högdalen och Bandhagen ligger en stor härlig parklek, Bandängen med lantgård i stadsmiljö, för de mindre barnen. För det äldre finns Högdalens skatepark som är en så kallad "skatevärld", som ligger ett stenkast nedanför Högdalens Centrum.

 

Service
Stort utbud av affärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag, banker etc.

 

Kommunikationer
Till och från Högdalen är kommunikationerna goda. Härifrån är det den gröna linjen som tar dig till city på ca 20 min. Högdalen centrum är även en knutpunkt för flera busslinjer. Du kan t ex ta buss 167 till Älvsjö station och Farsta centrum. Buss 172 går till Skarpnäck och Huddinge station. Buss 165 går till Farsta och Liljeholmen. Även nattbussarna 190 och 195 stannar i Högdalen.