BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sollentuna

Stormansvägen 22C

  • 1.5 rum och kök
  • 20 kvm
  • Såld
  • 9702
  • 292
  • 16709
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende, ett eget nyproducerat studiohus i det nya expansiva och attraktiva området Väsjön i Sollentuna. Här bor du i en välplanerad och unik lägenhet med ca 3.6 meter i tak med alla tänkbara bekvämligheter, fönster från golv till tak, stor uteplats i söderläge och ett mysigt loft om ca 10 kvm.

Väl inne i huset möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från skjutbara glaspartier. Genomgående hög standard med toppfräscht och modernt kök och  perfekt utrymme för matplats. Vardagsrum med högt i tak och bra förvaringslösningar. Stort helkaklat badrum med dusch. Rymligt loft med plats för dubbelsäng och ett praktiskt förrådsutrymme. På sommarhalvåret kommer den egna träaltanen bli en extra förlängning av vardagsrummet. Med plats för både loungedel, matplats och utekök.

Här erbjuds således en fantastisk möjlighet att flytta in i en nyproducerad bostad med villakänsla och en svårslagen närhet till både natur och storstadsliv i ett nytt spännande område med fokus på småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö.

Varmt välkommen på visning!

- Nyproducerat studiohus
- Högt i tak
- Fönster golv till tak
- Villakänsla
- Optimal planlösning
- Egen parkeringsplats ingår kostnadsfritt
- Stor uteplats i söderläge
- Hög standard
- Attraktivt och expansivt område
- Helkaklat badrum
- Kombimaskin