BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Tantogatan 47, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en rymlig och ljus bostad. Här åtnjuts optimal planlösning och stora fönster genom vilka ljuset strålar in över golv och väggar. Här bor du mitt emellan myllrande Södermalm och böljande vatten vid Årstaviken.

Hall
Välkomnande hall som är perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. Det finns gott om utrymme för klädhängare och skoförvaring. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger klinker. I anslutning till hallen ligger badrummet som kommer stambytas under hösten. Passa på att påverka materialvalen och få ditt drömbadrum.

VARDAGSRUM
Till höger om hallen ligger vardagsrummet. Det är nu man upptäcker den härliga rymden och den hänförande utsikten över Årstavikens vatten. Rummet är möbleringsvänligt och karaktäriseras av ett härligt ljusinsläpp. På golvet ligger laminat. En tapetserad fondvägg ger en skön kontrast mot de i övrigt vitmålade väggarna. 

SOVRUM
Till vänster om hallen ligger sovrummet. Här ryms en 180 säng samt förvaringsmöbler efter behov. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger laminat. Det finns en garderob/förvaringsskåp med klassiska pardörrar och tillhörande överskåp. Precis utanför sovrummet finns en mycket rymlig och praktisk klädkammare.

KÖK
Fräscht arbetskök med gedigna arbetsbänkar av trä som inbjuder till matlagningssällskap. Här kan man följa båttrafiken på Årstaviken medan middagen blir klar. Bra förvaring i köksskåp med mörka köksluckor. Vitkaklat stänkskydd, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, kolfilterfläkt, micro, två spisplattor samt ugn. 

BADRUM
Badrummet kommer att stambytas under hösten. Ypperligt tillfälle att påverka materialvalen. Bifogad exempelbild är från ett redan renoverat badrum på Flintbacken.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.