BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 2, 2 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.800.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till en exceptionellt välplanerad lägenhet som är perfekt för såväl en som för två personer. Gott om förvaring i och med en rymlig och praktiskt inredd klädkammare. Stambytt och fräscht badrum med tvättmaskin/torktumlare. Nyrenoverat kök med sobra färg och materialval. Generösa fönsterytor gör att hela bostaden känns både ljus och luftig. Mycket välskött förening med god ekonomi. För medlemmarna finns allehanda service som b.la festlokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och en roddbåt.

Hall
Välkomnande och yteffektiv hall. Bra avhängning för ytterkläder via en hatthylla. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger vacker laminat som löper vidare in i vardagsrummet. I anslutning till hallen ligger det fräscha och nyrenoverade badrummet.

Vardagsrum
Vidare kommer man in i det väldisponerade vardagsrummet med stort fönsterparti längs ena väggen, vilket ger rymd och ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Rummet är lättmöblerat och rymmer matbord, soffa och övrigt möblemang efter behov.

Kök
2018 renoverade säljaren köket och resultatet har blivit ett mycket sobert och välplanerat kök med gott om förvaring i köksskåp bakom ljusgråa luckor. Utrustningen består av induktionshäll, kombinerad varmluftsugn/micro, diskmaskin, kolfilterfläkt och kyl/frys. Bänkskiva av vit sten. Ovanför arbetsbänken sitter matchande väggplatta av vit sten. Precis utanför köket finns ett skåp för städdon.

Sovrum
Väldisponerat sovrum som rymmer en 1,60 säng. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger laminat. I anslutning till sovrummet finns en rymlig och lyxig klädkammare med platsbyggd inredning för att optimera förvaringen. Här ryms allt och lite till.

Badrum
Det nyrenoverade och stambytta (2018) badrummet har vitkaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Det finns dusch, handfat med tillhörande förvaringslådor, badrumsskåp, handdukstork, vägghängd wc och spotlights i taket. Ovanför den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren ligger en skiva av trä, vilket gör att man har ytterligare en yta för förvaring för t.ex. handdukar.

Säkerhetsdörr från 2014 med säkerhetsklass 3.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Enligt lägenhetsförteckningen så är bostaden 1 rum och kök men disponeras och presenteras som 1,5 rum och kök. Enligt lägenhetsförteckningen är bostaden 33,5 kvm men enligt uppmätning gjord av ägaren 2020-02-25 så är den 35 kvm.