BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 119, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 15271
  • 1448
  • 3340
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en väldisponerad lägenhet med genomgående planlösning och mycket potential. Här uppe bor man insynsskyddat och från balkongen har man en fri utsikt. Ljuset strömmar in från två håll, och de många fönstrena bryter solens strålar på ett vackert sätt. Sällskapsrummet är väl tilltaget och har utgång till balkong och sovrummet är rymligt. Det charmiga köket med originalinredning är praktiskt och har bra förvaring i över- och underskåp. Badrummet är stambytt med dusch, wc och handfat. Fler inbyggda garderober ger goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har fina bevarade detaljer så som fönsterbrädor i marmor, inbyggda garderober och överskåp med originalvred och vardagsrumsgolv i klassisk 50-talsanda.

Trevlig förening som bildades år 2002 och har fått betyget A för år 2017, uppgift från allabrf.se. Föreningen sålde precis sin sista hyresrätt och betalar nu av på lånen med dessa pengar. Med ingång från föreningens välskötta och lugna innergård når vi denna trevliga bostad, med smidig access till den mysiga innergården, vilket ger ett stort mervärde. Där finns en bokningsbar grillplats! I föreningen finns både förråd och gym. Gott om fria parkeringsplatser alldeles utanför dörren. Snabbt tillträde är möjligt!

Högdalen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Det är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbanan. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!