BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 107

  • 4 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 779
Värdera din bostad

Beskrivning

Den här lägenheten är rena trolleriet. När familjen växer och du börjar fundera kan det i bland bli svårt att prioritera mellan vilja och verklighet. Här på Sköntorpsvägen 107 i Årsta behöver du inte fundera så mycket. Det här är drömmen för barnfamiljen som vill ha ett smidigt livspussel där du har hela bilden glasklar framför dig varje dag. Lägenheten är belägen endast ett stenkast från mysiga Årstaskogen, årstaviken och Årsta torg. Dessutom finns härliga lekplatser samt kolonilotter!

Här är kvadratmetrarna väl planerade och öppna för bra vridmoment i vardagslunken. Extra viktigt att det lilla livspusslet är lätt att lägga. Det här är nämligen en perfekt fyrarummare med massor av flexibilitet. Genomtänkta och konsekventa materialval bidrar till den känslan. Idag finns här tre sovrum och ändå har du fina sociala ytor över. Samma golv genom hela lägenheten och klinker i hall och badrum. Lägg till både tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och golvvärme så inser du att pusslet är lätt att lägga även i mörkret i slutet av november.

Det är en rätt stor balkong som du kan använda som ett extra vardagsrum, tack vare inglasningen. Här njuter du sommar och sol helt. Nuvarande ägare har fingrar av det grönare slaget och har haft en hel del odlingar på gång här ute. Det kanske smidigaste att få till är nog tomater som rodnar fint i augusti. Det som inte ryms i lägenheten kan du förvara i förrådet som ligger i direkt anslutning - Hur smidigt som helst!

Varmt välkomna på visning!