BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungholmen - Kristineberg

Hjalmar Söderbergs väg 10

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 7070
  • 8344
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva en toppfin och nyproducerad hörnlägenhet i eftertraktade projektet Kristinebergs Slottspark. Här bor du i en grön oas på Kungsholmen nära såväl stadspulsen som badklippor, gröna omgivningar och promenadstråk samt utmärkta kommunikationer med T-bana Kristineberg runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare flertalet stora fönsterpartier mot Kristinebergs slottspark med generösa ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen skapar en härligt luftig atmosfär.

Vidare finner du genomgående fina ytskikt med ett modernt sällskapskök komplett utrustat med moderna vitvaror inkl. diskmaskin. Vardagsrum är i anslutning till köket och erbjuder goda sällskapsytor samt perfekt utrymme för matplats. Det finns en stor och härlig uteplats, ett rogivande sovrum samt ett toppfräscht och helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Bra förvaringsmöjligheter genom klädkammare och skjutdörrsgarderob.

Kristinebergs Slottspark erbjuder en härlig parkmiljö med grönområden, Ulvsunda sjön, nära till flera parker och service samtidigt som Fridhemsplan nås på 2-3 min. Hornsbergs Strand med flertalet restauranger och  strandpromenad samt Ica Maxi finns på gångavstånd. Här finns möjligheten till promenader, joggingrundor och badplatser.  Ett oslagbart boende med livskvalité.


Välkommen på visning!

- Hörnläge
- Nyproducerat boende 2020
- Fritt läge mot Kristinebergs Slottspark
- Härlig teplats
- Optimal planlösning
- Toppfin med stora fönsterpartier
- Goda förvaringsmöjligheter
- Öppen planlösning
- Tunnelbana runt hörnet
- 5 min till City