BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Stureby

Vivstavarvsvägen 163, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 5602
  • 2919
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en lägenhet att trivas i. Här blir man bortskämd med en mycket genomtänkt och praktisk planlösning med alla kvadratmeter på rätt plats. Lägenheten har ett suveränt läge, funktionellt kök och fräscht badrum. 

Lägenheten disponeras enligt följande
Välkomnande hall med mörkgrått klickgolv och vitmålade väggar. Det finns plats för skohylla samt avhängning för ytterkläder via en hatthylla. Dessutom finns tre garderober med tillhörande överskåp som sörjer för goda förvaringsmöjligheter.
I avgränsning till hallen ligger det fräscha badrummet med vitkaklade väggar, ljusgrått klinkergolv, wc, handfat, spegel samt ett fönster.
Stort ljust rum med vacker originalparkett, väggar målade i vitt, stort fönster med generöst ljusinsläpp och vacker fönsterbräda i marmor. Tack vare planlösningen ger ytan naturlig plats för soffgrupp, matplats och säng.
Litet trivsamt kök med grått klickgolv, vita väggar, vit skåpinredning, bänkskiva i laminat och blåkaklat stänkskydd. Utrustningen består av spis med ugn samt kyl/frys. Fönster med fint ljusinsläpp och fönsterbänk i marmor.

- Charmig 50-tals lägenhet
- Minimal insyn
- Högst upp i huset
- Stabil och populär förening
- Friköpt mark
- Låg belåning (ca 4100 kr/kvm)
- Lummiga och grönskande närområden

Missa inte denna pärla, varmt välkomna på visning!