BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Stenkvistavägen 11, 4tr

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 6097
  • 2880
Värdera din bostad

Beskrivning

UNDERBAR 1,5:A MED ALLA RÄTT!
En lägenhet i utmärkt skick, nyproducerad i slutet av 2017 med låg avgift. Det är det optimala boendet med låga driftkostnader och hög standard. Ett källarförråd hör till lägenheten och tv och bredband ingår i avgiften.

Här har du lägenheten med många plus. Belägen högst upp i huset (5 våningar inklusive suterräng) med hiss och en stor balkong. Lägenhetens luftiga planlösning inbjuder till trivsamt umgänge och gör detta till ett hem utöver det vanliga. Öppen planlösning mellan hall, kök och allrum med möjlighet att avdela köket till sovalkov/sovrum. Genomgående hög standard och påkostade materialval. Köket är ljust och välutrustat med vitvaror från Siemens samt köksskåp och garderober från Marbodal. Badrummet är helkaklat med stilrena färger och utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Från allrummet har du tillgång till en stor balkong utan insyn! Detta blir en härlig oas under sommarhalvåret och inglasning av balkongen är möjligt under 2020. Helt enkelt ett hem för dig med högt ställda krav och som vill ha guldkant i vardagen.

Detta är ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Högdalen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Lägenheten ligger bara någon minuts promenad från centrum och kollektivtrafik. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till söder på 13 minuter och bussar tar dig direkt till närliggande knytpunkter som Liljeholmen, Farsta Centrum, Älvsjö och Huddinge (bl.a. Södertörns Högskola). I övrigt finns det gott om närliggande grönområden som är en bra kombination till den annars så heta citypulsen!

I centrum finns allt du kan tänkas behöva med flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, gym, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi - Ja, allt du kan tänkas behöva!

Varmt välkommen på visning!

- Högst upp i huset, hiss finns
- Stor balkong utan insyn
- Modernt kök med matplats
- Tvättmaskin och torktumlare
- Svanenmärkt förening med tre lokaler för uthyrning och en del av ett modernt kvarter
- Föreningen äger marken
- Nära till shopping och bra kommunikationer
- 13 min till Söder