BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Bäckaskiftsvägen 29

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 7164
  • 4451
  • 4038
Värdera din bostad

Beskrivning

På ett utmärkt läge i populära Stureby, med bara några minuters promenadavstånd till tunnelbanan finner ni denna charmiga och välplanerade trea med låg avgift på bara 3 371 kr/mån. Här bor man både lummigt och ostört i ett attraktivt område med bara 15 minuters resväg in till stan. Så förutom en lägenhet i gott skick, så har du här chansen att bli medlem i en stabil förening med med låg belåning på bara 1 646 kr/kvm - Du inser säkert hur unikt det här tillfället är.

Underbart hem där ljuset flödar, detta är verkligen en lägenhet att trivas i. Här välkomnas ni av en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter på hatthylla samt garderober i den förlängda hallen. Vardagsrummet har en fantastisk rymd med ett stort fönsterparti som släpper in fint ljus. Den stora balkongen med bästa sydvästläge som nås härifrån ger bostaden ett extra rum under varma dagar. Tack vare att fastigheten ligger i suterräng kommer man upp en bit från marken. Här kan man ha både loungemöbler och odlingar.
Till vänster om hallen ligger köket som går i en skön originalstil. Köket är ett riktigt sällskapskök med gott om plats för både matlagning och social samvaro med många matgäster kring bordet.  Här ryms matbord intill fönstret och bidrar till en hög mysfaktor. Det stora sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord eller byrå. Längs ena väggen erbjuds förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Det mindre sovrummet är perfekt som barnrum, med gott om plats för både säng och skrivbord.
I anslutning till hallen och köket ligger det klassiska badrummet som renoverades i samband med stambytet 2009-2010. Lagom stort och smart planerat badrum med wc, dusch med glasvägg, tvättmaskin, handfat samt badrumsskåp.Välkomna på visning!