BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Gullmarsvägen 64, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 23411
  • 832
  • 5332
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning
Välkommen till denna fina och optimalt planerade gavellägenhet med två balkonger, fungerande öppen spis och fönster i tre väderstreck. Bostaden har bevarad och framträdande funkiskaraktär med tidstypiska detaljer som fiskbensmönstrade parkettgolv i ek, fönsterbänkar i natursten och platsbyggda garderober i klassisk funktionalism. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum med högt i tak skapar en ljus och luftig atmosfär som bör upplevas på plats. Från bostaden har man tjusig utsikt över Årstaskogen. Här bor man i barnvänliga, mysiga och lugna kvarter med Årstaskogen direkt utanför knuten. Området är mycket populärt och läget kan inte vara bättre. Fina koloniområdet Dianelund och vackra Årstaviken med dess bryggor och badmöjligheter ligger ett par minuters gångväg bort. Underbar boendemiljö invid natur och vatten men ändå centralt med endast ca 10 minuters promenad över till Södermalms citypuls.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Fint vardagsrum med ljuvlig atmosfär som karaktäriseras av den öppna spisen, accessen till lägenhetens väl tilltagna hörnbalkong samt utblicken över Årstaskogen och dess djurliv. Rummet har bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för soffgrupp, matsalsbord och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge och stora middagar med familj och vänner.

Dubbla balkonger – Suddar ut gränsen mellan ute och inne
Lägenhetens dubbla balkonger gör att man slipper välja om man vill ha morgon- eller kvällssol. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av sommaren och solen från soluppgång till solnedgång. 

Två sovrum – Rogivande och lugnt
Lägenheten har två bra sovrum med god möblerbarhet där båda rummen har plats för såväl dubbelsäng, skrivbord som övrigt passande möblemang. För förvaring finns platsbyggda garderober med tillhörande överskåp. 

Kök – Hemtrevlig känsla
Mycket hemtrevligt och rymligt kök med två fönster och plats för ett rejält matbord. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spisfläkt samt en spis med tillhörande ugn. Vitt kakel ovan bänkytor.

Hall – Välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. För förvaring finns tre garderober med tillhörande överskåp. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm. 

Badrum – Rymligt och snyggt
Rymligt badrum med ett fint fönster som ger behagligt ljusinsläpp, helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, tvättställ samt ett badrumsskåp. 

Flexibilitet – Som 4:a med extra sovrum
För den som önskar ett extra sovrum finns möjligheten att på ett enkelt sätt ordna detta genom att dela av köket. Här skapar man en bra och funktionell 4:a med tre separata sovrum, se förslag på alternativ planlösning. 

Förråd
Till lägenheten hör två bra källarförråd.