BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lumaparksvägen 1, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Hammarby Sjöstads bäst belägna och mest exklusiva trea. Denna moderna och ljusa lägenhet hittar du högt över trädtopparna med utsikt över Lumaparken.

De välplanerade 75 kvadratmeterna är fördelade över ett öppet längsgående sällskapsrum med kök, matplats och vardagsrum, en möblerbar hall och därtill två sovrum och två kompletta badrum.

Några steg in i lägenheten ligger det ljusa öppna köket. Ytor som bänkskivor och stänkskydd är klädda i den vackra italienska Carraramarmorn. Diskhon är snyggt underlimmad i marmorskivan. Köket kommer från Vedum och har designats med såväl stängda hyllplan som varmgråa väggskåp som når ända upp till taket. Flera högskåp klär kökets långsida med bland annat integrerad kyl och frys från Siemens. Även diskmaskin och micro från Siemens är integrerad. Eleganta handtag i mässing på lådor och skåp.

Köket öppnar upp mot den trevliga matplatsen och ett luftigt vardagsrum som har gott om plats för familj och vänner. Tre stora fönsterpartier tar vara på dagens och kvällens ljus. Balkongen om ca 6 kvm bjuder på dags- och kvällssol i de fria läget. Förbered dig på många härliga middagar i gott sällskap eller ensam med en bok eller film.

Stort och komplett badrum med känsla av lyx. Utrustat med dusch bakom en snygg glasdörr, stilren kommod med ovanliggande handfat, spegelskåp samt förvaring genom inbyggda skåp. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsbänk ovan. Färgerna är tidlösa och går i samma linje som köket. Väggarna och golvet pryds av Carreramarmor med underliggande värmeslingor. I taket sitter infällda spotlights med dimmer som ger ett behagligt ljus. Snygg och påkostad handdukstork i mässing.

Badrum nummer två, även detta med känsla av lyx, är utrustat med dusch bakom snygga glasdörrar, stilren kommod med ovanliggande handfat samt spegelskåp. Väggarna och golvet pryds av Carreramarmor med underliggande värmeslingor. I taket sitter infällda spotlights med dimmer som ger ett behagligt ljus.

Sovrummen ligger i varsin ände av lägenheten och möbleras enkelt med dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang som kan önskas. Ena sovrummet disponeras idag med tre inbyggda garderober.

Välkomnande hall med förvaring och en separat klädkammare som döljer det mesta.  

Bostaden har genomgående målade väggar och vacker vitpigmenterad ekparkett i samtliga rum förutom i hallen där ni finner ett praktiskt och stilrent golv i vit kustgranit och fin tapet från Svensk Tenn. Den har gott om förvaringsutrymmen och till bostaden hör även ett rymligt källarförråd.

Lumaparken, utanför porten, är en grönskande oas med ett femtiotal körsbärsträd som blommar under tidig vår. Vintertid är parkens kullar uppskattade av pulka-åkare. Exklusivt boende i marin miljö, ett stenkast från hjärtat av Södermalm. Hammarby Sjöstad har innerstadens alla fördelar med bra kommunikationer, all tänkbar service och nöjen. Här finns ett fyrtiotal restauranger, vinotek, Systembolag, konditorier, välsorterade mataffärer, ett flertal butiker, skönhetssalonger och frisörer. Därtill finns fina parker, ett stort antal träningsanläggningar, Actic, Puls & Träning och SATS. Promenadbryggor längs vattnet, vassområde med rikt fågelliv utanför huset. Sjöstaden Kajak driver verksamhet med uthyrning och kurser i Sjöstaden.

I området finns kommunala och privata förskolor och skolor, lekplatser, bibliotek, kapell samt badplats inom promenadavstånd vid Sickla Sjö. För den shoppingsugne finns Sickla köpkvarter (www.sickla.se) med ett stort utbud av affärer, restauranger och Dieselverkstaden (www.dieselverkstaden.se). Dessutom kan man med färjan M/S Emelie enkelt ta sig in till centrala Stockholm (Nybrokajen) eller Djurgården (Gröna Lund). Med den avgiftsfria färjan Lotten och Lisen når du enkelt Södermalm med dess nöjesutbud och puls. 

Tunnelbanan planeras vara klar år 2026. Med uppgång Luma samt Barnängen vid Södermalm. Hammarby Kanal kommer att utgöra en del av den blåa linjen med endast tre stopp (ca 5 min) till T-centralen.