BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Järnlundsvägen 31, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 4831
  • 3154
  • 3553
Värdera din bostad

Beskrivning

Det finns så mycket att säga om denna fantastiska fyra att det är svårt att veta var man ska börja. Vi börjar med lägenheten: Jag har fått äran att erbjuda ett hem som bör tilltala er med högt ställda krav på ert boende. För det måste anses som ovanligt att kunna skryta med denna typ av bostad. Stort! Luftigt! Ljust! Vi har alltså att göra med en hörnlägenhet högst upp i huset och tack vare den genomgående planlösningen med fönster åt tre väderstreck upplevs den som oerhört ljus. Vardagsrummet är stort med många möjligheter vilket gör att det går att variera sig i möbleringen. Flera fönsterpartier bjuder in ljuset i rummet. Inte nog med det, balkongen ligger i fritt läge mot Storängsparken och köket är stilrent renoverat. Här finns gott om plats för förvaring och arbetsytor. Med tre sovrum, ett badrum samt en separat gästtoalett och flera inbyggda garderober är detta en lägenhet som har allt och lite till.

Brf Staertesjön har funnits sedan 2001 och har 90 lägenheter, varav 10 är hyresrätter. Brf Staertesjoen ligger nära Årstaviken och invid stora grönområden i idylliska gamla Årsta. Föreningens välutrustade tvättstuga ligger på Järnlundsvägen 25. Tvättstugan är stor och erbjuder många olika tvättpass. Mycket populär förening med god ekonomi, som visar sig i den låga belåningsgraden på 3 760kr/kvm. Bredband (1000Mbit) och kabel-tv ingår i avgiften. Ljuvligt, med andra ord.

Här bor man med en kort promenad till tvärbana, buss och pendeltåg som tar dig till Stockholms central på ca 7 minuter. Härifrån är det inte långt till Liljeholmen och Globens köpcenter och rakt utanför dörren tar man gångvägen ner till Årstaskogen och Årstaviken och dess promenadstråk. Med cykel tar du dig till söder på enbart 10 minuter. Direkt närhet till grönområden och Årstaskogen med mysiga promenadstråk.

Om du söker en unik, välplanerad och charmig bostad som har allt och lite till så har du kommit helt rätt. Varmt välkommen!