BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 13

  • 4 rum och kök
  • 100 kvm
  • Såld
  • 10842
  • 2514
  • 3851
Värdera din bostad

Beskrivning

6 395 000 Accepterat pris!

Det är svårt att inte falla för denna lägenhet -
Välkomna till Virkesvägen 13! Här finner ni ett högkvalitativt boende med det rätta läget i ett av Sjöstadens modernaste projekt! Noggrant utvalda detaljer har resulterat i vad jag kallar perfektion.

Här bor du perfekt med två balkonger och njuter av fint ljusinsläpp och magiska öppna ytor. Ett söderläge på balkongen är högt uppskattat, det är ju sen gammalt. Men med söderläge på den ena och norrläge den andra, ja det är oslagbart! Interiört blir du bortskämd med allt det där du alltid önskat... och lite därtill. Köket från Vedum är välutrustat och ligger med en delvis öppen planlösning till både vardagsrum och matplats. Som allt annat så är köket sprillans nytt. Du blir den förste att laga mat här. Att lägenheten dessutom erbjuder tre bra sovrum gör att den stora familjen får plats. Förutom allt detta så finns även två badrum, en med dusch och en med badkar samt tvättmöjligheter. Det blir helt enkelt inte mycket bättre än såhär!

Till bostaden hör ett lägenhetsförråd om ca 4 kvm i källaren. I anslutning till varje trapphus finns det stora gemensamma takterrasser och gemensamhetslokaler med mäktig utsikt att ta del av. På den skyddade innergården kommer det finnas lekplats, planteringar och möjlighet till egen odling i pallkragar. Närområdets utbud består bland annat av flertalet matbutiker, restauranger, apotek, skolor, förskolor samt goda kommunikationer och Nackareservatet med badsjöar och promenadstråk. Välkommen hem till The Village!


I föreningen finns förråd, barnvagnsförråd, cykelförråd samt utvändig cykelparkering. Föreningen har även gemensamma taktlounger i varje trappuppgång samt taklounge och odlingslotter.

Föreningen kommer tillsammans med kvarterets andra fastighet att delta i gemensamhetsanläggningar med bland annat följande ändamål: garage, snöröjning, trädgårdsskötsel och sopsug.