BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby Allé 165, 7tr

  • 4 rum och kök
  • 106.5 kvm
  • Såld
  • 3748
  • 4025
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar hörnlägenhet högt upp i huset på våning 7 av 8 i vad som kanske är områdets bäst planerade fyra. Här finner ni  stilren lägenhet med en unik och genomtänkt layout, med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har stor härlig balkong (sydöstläge) samt en terrass (västerläge) om ca 15 kvm som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Lägenhetens generösa fönsterytor i tre väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt.

Brf Sjöstaden 1 är en mycket välskött och populär förening som äger marken och tack vare sina stora lokalintäkter har en trygg ekonomi med låga avgifter. Här bor ni i hjärtat av Sjöstaden med bl.a. Coop och Pressbyrån i fastigheten samt buss och tvärbana runt hörnet. I den låga avgiften ingår kabel-tv, bredband och el!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong och terrass
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus. På balkongen har man sol under dagen och på terrassen har man sol på morgon och kväll. Balkongen och terrass är för övrigt försedda med både el och belysning. Balkongen har en levande utsikt mot delvis Hammarbybacken och terrassen mot föreningens fina innergård, Sofia Kyrkan och vidare mot takåsar och Gröna Lund.

Matdel
Trivsamt matdel som likt vardagsrummet kan stoltsera med en levande utsikt. Ett rum att trivas i med gott om plats för stora sällskap.

Kök med matplats
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, häll, spisfläkt, matkvarn samt ugn och micro.

Tre bra sovrum
Lägenheten rymmer tre bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största rummet om ca 13 kvm här gott om förvaring genom garderober. Generösa fönsterytor och en rogivande stämning som för tankarna till ett mysigt hotellrum. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och arbetsbord om så önskas. De två andra sovrummen är om ca 10 och 12 kvm har även de mycket god möblerbarhet och plats för såväl säng, skrivbord och förvaring.

Walk-in-closet med plats för det mesta.

Dubbla wc - Problemfria mornar.
Här får man två wc för problemfria mornar. Badrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en spegel. Här finns även utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över och fönster. Det andra badrummet är utrustat med  toalett, handfat och spegel.

Hall
Välkomnande hall med ekparkett som löper vidare in i lägenheten. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsmodul.

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra förråd.

Perfekt bostad för den stora familjen!