BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Midsommarvägen 13, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • 2.960.000 kr / Såld

Beskrivning

Unik chans att förvärva Midsommarkransens finaste 1:a. Högst upp i huset med terass på 25 kvm i bästa läge med sol från lunch till långt in på kvällen. Här kan det styras fester, middagar och mingel med plats för stora sällskap. Inte nog med terassen så har du även här en rymlig balkong med morgonsol och vacker utsikt över Söders takåsar.

Lägenheten präglas av 40-talets charm med vackra fönsterpartier och väldisponerade kvadratmeter. Köket erbjuder plats för matbord och öppnar upp till det luftiga sällskapsrummet där både dubbelsäng och soffgrupp ryms. Goda föravringsmöjligheter i hallen och badrummet som är fullt utrustat renoverades år 2016.

Förutom en fantastisk lägenhet är den också belägen i en toppförening som dessutom är lågt belånad. Ett stenkast från porten ligger tunnelbanan och Midsommarkransens populära torg med mysiga cafeér och charmiga butiker. Vid tunnelbanan har du även Coop, en välsorterad matbutik med generösa öppettider och på 2 minuter tar du dig till Liljeholmen med galleria och dess rika utbud. På ytterligare 5 minuter tar du dig vidare till Slussen.

Promenadavstånd till grönområden, badplatser och mysiga promenadstråk.

Låter detta som ett hem för dig? Varmt välkommen på visning!