BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink

Arkadvägen 4

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mysiga tvåa högst upp i huset med balkong! Från vardagsrummet kan man njuta och blicka ut över stadens takåsar. På balkongen går det att avnjuta ljumma kvällar på bästa sätt och med sköna ytor finns möjlighet att möblera på flera olika sätt, ett fantastiskt litet extrarum att möta de varma årstiderna på. Köket är ett underbart sällskapskök där många gäster ryms runt middagsbordet. Ett kök att laga mat och umgås i, allt på en gång. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och förvaring finns via en öppen klädkammare längs den ena väggen. Stilrent renoverat badrum med golvvärme (2015). Fin och trivsam lägenhet som måste ses på plats!

Till lägenheten hör ett vindsförråd. I månadsavgiften ingår värme och VA. Brf Arkaden 2 är en förening med 21 lägenheter, varav 1 hyresrätt. Byggnaden är uppförd 1942 och föreningen äger marken. I föreningen finns fina gemensamhetsutrymmen så som tvättstuga i källaren; utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I varje uppgång finns även tillgängliga cykelrum och barnvagnsrum på entréplanet. Som medlem i föreningen får man nyttja den uteplatsen med grillmöjligheter på föreningens baksida.

Tyst och lugnt, men ändå så centralt. Utanför dörren finns allt man behöver inom bekvämt avstånd. Lägenheten är belägen med närhet till både natur och restauranger, med Globen och Tele2 utanför porten och bara ett stenkast från härliga Södermalm!

Här är det bara att flytta in - Välkomna på visning!