BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Skönviksvägen 272

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 4773
  • 2623
  • 955
Värdera din bostad

Beskrivning

En känsla av trivsel infinner sig omgående hos besökaren till denna ljusa och insynsskyddade 50-tals tvåa! Stor stabil förening med en låg belåning på 2.587kr/kvm där bredband 1000/1000 mbit/s ingår i avgiften!
Här är funkisstilen tongivande med väl tilltagna fönster för maximalt ljusinsläpp, en genomgående planlösning och många vackra detaljer i original. I vardagsrummet står dörren öppen till balkongen, belägen i bästa söderläge, och solen faller in på den vackra ekparketten. Detta är verkligen en liten pärla med sitt bevarade originalkök med tilltagen förvaring och en bra matplats invid fönsterpartiet. Vardagsrummet är generöst och ger er med fördel flera olika möbleringsalternativ. På balkongen går det att avnjuta ljumma sommarkvällar på bästa sätt tack vare det skyddade läget! Sovrummet är rogivande med fönster mot innergården och det stambytta badrummet är lagom stort.
Här fattas inget, den genomtänkta funkisstilen imponerar fortfarande. Hit vill vi bjuda hem gäster, äta gott och höja glaset till både kvällens första och sista skål på balkongen!

- Ljus lägenhet med magiskt ljusinsläpp
- Under sommarhalvåret kan du njuta av gemytlig grönska från samtliga fönster.
- Fritt läge.
- Möblerbar balkong i klockrent söderläge!
- 50-tals detaljer bevarade.
- Två st förråd finns att tillgå i källarplan, varav en matkällare och ett förråd.
- Mycket stabil och välskött HSB-förening med flera gemensamma utrymmen, såsom övernattningslägenhet, pingisrum, gym och bastu.
- Ca 5-6 minuter gång till Bandhagens och Sturebys tunnelbana (grön linje) som tar dig till T-centralen på ca 10 min.
- I området finns bl.a. pizzeria, närlivs och dygnet-runt-öppet Shell/7-Eleven