BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg - Bällstaviken

Hamngatan 13A, vån 1

  • 2 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • Såld
  • 8417
  • 3240
  • 3098
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor man i en stilren och påkostad hörnlägenhet som bjuder på härliga fönsterpartier i två väderstreck, högt till tak och en balkong om hela 8 kvm i soligt sydostläge. Bostaden har genomgående sobra färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett fantastiskt läge precis vid stranden mot Bällstaviken.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Inbjudande och trivsamt
Fint vardagsrum med hemtrevlig atmosfär som inbjuder till trevligt häng, stora tillställningar men även till återhämtning och lugna stunder. Rummet har mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang.  

Hemtrevligt Kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med plats för stora sällskap och med fokus på matlagning och umgänge. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köket är från Vedum och köksutrustningen är påkostad och består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, helintegrerad spisfläkt samt inbyggd varmluftsugn (pyrolysrengöring & ångfunktion) och micro i högskåp. Infälld LED-belysning i beklädnadskiva under väggskåpen samt bänkskivor och stänkskydd i vit akrylsten ger köket det lilla extra.

Solig balkong om 8 kvm – Terrasskänsla & Sjöutsikt
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På den soliga balkongen finns gott om plats för en rejäl sittgrupp och här har man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Från balkongen har man delvis utsikt ner mot Bällstaviken och den marina miljön är påtaglig. Balkongen är delvis inglasad där glassektionerna är flexibla och helt öppningsbara.

Sovrum - Rogivande
Mysigt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Mycket bra förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar. Från rummet når man även lägenhetens stora balkong.

Hall - Inbjudande
Välkomnande hall där man direkt möts av lägenhetens vackra golv och exklusiva känsla. I hallen finns mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av rymliga garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Stilrent badrum – Klädvårdsdel
Snyggt badrum med spotlightbelysning, helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork samt en dusch med duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvarings över.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd och källarplanet nås bekvämt direkt med hissen.