BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 10, 7tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 15838
  • 416
  • 3951
Värdera din bostad

Beskrivning

Synnerligen välplanerad och fräsch gavellägenhet med varsamt bevarad 60-tals charm. Balkong i soligt västerläge och två bra sovrum. Fräscht badrum som renoverades i samband med stambytet 2019. Mycket välskött förening med god ekonomi. För medlemmarna finns allehanda service som b.la festlokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och en roddbåt. Söders bästa läge, ett stenkast från det böljande vattnet vid Årstaviken.

Generellt om bostaden
- Balkong
- Väldisponerad
- Utsikt över vatten och grönskande gård
- Två bra sovrum
- Gott om förvaring
- Bevarade 60-tals detaljer
- Praktiskt och barnvänligt boende
- Mycket bra förening

Hall:
Välkommnande hall med grå/vit-rutigt golv. Tidstypisk hatthylla och målade väggar i vitt och grönt. Det finns dessutom en väggfast garderob med tillhörande överskåp.

Badrum:
I angränsning till hallen ligger det nyrenoverade badrummet med badkar, handfat, badrumsskåp, spotlights, tvättmaskin, handdukstork och wc. Vitkaklade väggar samt matchande klinkergolv med golvvärme.

Kök:
Direkt till höger om hallen ligger köket. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har ljusgråa luckor. Utrustningen består av spishäll med tillhörande ugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Ovanför den generösa arbetsbänken sitter stänkskydd i form av vitt kakel. Mönstrad matta i grön nyans. Matplatsen för 4-6 personer är trevligt placerad vid fönstret, från vilket man har magisk utsikt över grönskande idyll. Från köket finns utgång till balkongen som har ett västligt läge. Härlig utsikt över föreningens gård och Tantolunden. Markiser över både balkong och kök.

Vardagsrum:
Bredvid köket ligger det underbart ljusa vardagsrummet med vitmålade väggar och vacker ekparkett. I och med att detta är
en gavellägenhet, har man fönster åt två väderstreck och härlig utsokt äver vattnet vid Årstaviken. Det finns gott om plats för både en soffgrupp och övrigt möblemang efter behov.

Sovrum:
Mitt emot kök och vardagsrum ligger lägenhetens båda sovrum. Båda rummen har parkettgolv och vitmålade väggar. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda i och med att det finns en rymlig klädkammare med Elfa-system utanför det stora sovrummet.