BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Maria Skolgata 77B

  • 4 rum och kök
  • 118 kvm
  • Såld
  • 5971
  • 7726
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva ett riktigt drömboende i hjärtat av Södermalm, en nyproducerad (2015) 4: rok möjlig 5:rok på hela 118 kvm med genomgående planlösning, stor balkong i fritt och högt söderläge, generös takhöjd och påkostade tillval, ett stenkast från Mariatorget.

Väl inne i lägenheten möts du av ett modernt och välplanerat hem i toppskick med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ovanligt stora sällskapsytor. Flera stora fönsterpartier i två väderstreck innebär generösa ljusinsläpp som tillsammans med ljusa och moderna ytskikt skapar en unik och härlig känsla.

Här finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, ett toppfräscht sällskapskök med perfekt utrymme för många gäster, ett stort vardagsrum som går att dela av med ett sovrum, se alt planskiss, tre harmoniska sovrum mot tyst gata, två helkaklade badrum varav ett med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga balkongen har ett härligt söderläge med sol större delen av dagen och bjuder in till umgänge under sköna sommarkvällar.

Innergården är en blommande oas med växtlighet som ger inspiration och ett härligt lugn.

Här bor du bokstavligen nära till allt som Söder har att erbjuda; shopping, närservice, restauranger, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor. Södra station ligger ett stenkast bort, i närheten finns omtyckta och mysiga Mariatorget, Tantolunden med fin natur och grönområden, Årstaviken med strövområden och badplats. Närheten till såväl city, natur, restauranger, parker och vatten gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i hjärtat av Södermalm

- Härlig balkong i söderläge mot lugn innergård

- Möjlighet att göra om till en 5 rok

- Nyproducerad lägenhet 2015

- Omåttligt populärt område

- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp

- Två helkalade badrum

- Optimal planlösning

- Nära City och naturområden

- Goda förvaringsmöjligheter

- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare

- Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, bussar, pendeltåg inom någon minuts promenad.