BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Norrmalm

Hagagatan 17G, 6/6

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • 5.900.000 kr / Såld

Beskrivning

Drömboende med privat takterrass och magnifikt solläge!

Varmt välkommen till en toppenfin, ljus och trivsam trea belägen på attraktiv adress med terrass högst upp i huset. Lägenheten är totalrenoverad och ombyggd till absoluta toppskick de senaste åren där både badrum, kök och ytskikt varsamt renoverats till ett inflyttningsklart boende. Passar både familjen, singeln och paret med högt ställda krav på sitt boende!

Direkt när ni kliver in i hallen känner ni att detta är något alldeles extra och unikt. Trevligt läge delvis mot lugn gata och mot den trevliga innergården. Tillsammans med den öppna och luftiga planlösningen samt stora fönsterpartier mot två väderstrek skänker det ett otroligt ljusinsläpp i hela lägenheten.

Bostaden är utrustad med ett modernt och påkostat kök med stilrena materialval och komplett maskinpark där vita skåpsluckor samspelar fint med den svarta stilrena bänkskivan. Inredningen består av diskmaskin, kyl/ frys, ugn, mikro, induktionshäll och fläkt. Vardagsrummet inbjuder till socialt umgänge med separat soffdel och plats för matbord för 6-8 personer.

Rofyllt och generöst sovrum samt utrymme för dubbelsäng. Här får ni även gott om förvaring i lägenhetens rymliga garderober. Sovrum 2 här plats för säng, skrivbord och annat möblemang om så önskas.

Klädkammare intill hallen perfekt för förvaring.

Fint och fräscht badrum, med praktisk duschvägg, förvaring, tvättmaskin och torktumlare.

Till bostaden tillhör nyttjanderätt till ett rymligt förråd.

Bostaden disponeras idag som en 3 rum och kök. Enligt utdrag ur lägenhetsförteckningen är bostaden en 2 rum och kök.