BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Högalidsgatan 23, 5 tr

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 6842
  • 5247
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva ett fantastiskt fint och ljust cityboende högst upp i vacker 30-tals fastighet med stor kungsbalkong på bästa adress mellan glödheta Hornstull och natursköna Långholmen. Lugnt läge mot föreningens innegård med moderna materialval som samsas med tidstypiska detaljer. Den stora kungsbalkongen med söderläge blir ett extra rum under årets ljusaste månader. Lägenheten är yteffektiv med många innovativa lösningar som bidrar till en generös funktion. 

Hall
Väl inne i bostaden möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med ljusa väggar, vackra trägolv och högt i tak.

Allrum
Optimalt allrum med vitmålade väggar och fiskbensparkett i ek. Rummet erbjuder flera möbleringsalternativ där både säng och soffa ryms utan problem. I ena hörnet finns en rymlig klädkammare och längs ena väggen sitter väggfasta skåp för ytterligare förvaring. Ljuset flödar in genom vackert spröjsade dubbeldörrar i original. 

Balkong
Från allrummet nås den exceptionellt härliga kungsbalkongen med sol från frukost till middag. I en oas bland trädtopparna samsas soffan med jordgubbsplantorna och matbordet, vilket gör att det blir ett extra rum under årets ljusaste månader. 

Kök
Elegant och smakfullt renoverat kök med god förvaring och bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl, en lös minifrys, spishäll med fläkt ovan samt varmluftsugn. Här har man utnyttjat ytan till max med både rymliga köksskåp upp till tak och öppna hyllor i trä invid fönstret. Längs den välvda väggen finns ett platsbyggt fällbart matbord, som ger rummet flexibilitet. Såväl de öppna hyllorna som det praktiska matbordet ingår i köpet. 

Badrum
Badrummet ligger i angränsning till hallen och har vitkaklade väggar och våtrumsmatta. Det finns dusch, handfat, badrumsskåp, handdukstork och wc.