BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bohusgatan 29A, Ö.G

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 7042
Värdera din bostad

Beskrivning

På lugn gata med ett stenkast från Söders puls finner ni denna välplanerade och renoverade pärla som passar såväl paret som den lilla familjen. Lugnt läge med samtliga fönster mot två lummiga och trevliga innergårdar. Ljus och tyst lägenhet med optimal och öppen planlösning samt generös uteplats som gör att lägenheten känns betydligt större. 

 

Väl inne i lägenheten möts ni av en rymlig hall med gott om plats för avhängning. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Till vänster når ni lägenhetens klädkammare med plats för det mesta. Rakt in från hallen ligger badrummet, vilket är stambytt sedan tidigare och helkaklat. Handfat, badkar, kommod, skåp, WC och takdusch från 2019. Utrymme för tvättmaskin (samt framdraget) om så önskas, tvättstuga finns på samma våningsplan. 

 

Till vänster om hallen når ni det renoverade köket med fina skåpsluckor i valnöt och bänkskiva i praktisk komposit. Köket är utrustat med induktionshäll, vägghängd fläkt, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin samt hel kyl och hel frys. Gott om arbetsytor och förvaring i skåp; ett kök för er som älskar matlagning med en social och öppen planlösning mot övriga rum.

 

I anslutning till köket öppnas det generösa vardagsrummet där ni får gott om plats för både matplats för 4-6 personer och stor soffgrupp. ?Från vardagsrummet når ni den privata och härliga uteplatsen i söderläge. Här kan ni med fördel njuta av eftermiddagssolen ostört med plats för matbord eller loungemöbler. Här finns det infravärme och en liten rabatt/odlingslåda. Från uteplatsen når ni föreningens mysiga innergård.

 

Till höger om hallen finner ni ett ljust sovrum som är generöst utformat med gott om plats för dubbelsäng. Utsikt mot föreningens andra innergård med förmiddagssol. Sovrummet har smart inbyggd garderobslösning samt gott om utrymme för ytterligare garderober.

 

Intill sovrummet ligger ett barnrum/gästrum med gott om plats för säng, skrivbord, garderober och annat möblemang om så önskas. Även detta rum är mot föreningens lugna innergård.

 

Till lägenheten hör nyttjanderätt till förråd om ca 7 kvm.

 

Trevlig förening med grönskande innergård, med sittgrupper och grill möjligheter. Innergården ligger i rakt söderläge vilket sommartid ger sol från förmiddag till långt fram på sen eftermiddag. Här finns en generös yta som möbleras upp, där ni kan njuta av vårens och sommarens soliga dagar i större sällskap. 

 

Välskött förening som äger marken, samt har många renoveringar bakom sig. Låg belåningsgrad om ca 4 000 kr/kvm samt två lokaler vilket genererar goda intäkter.

 

Här bor ni på avskild och lugn gata samtidigt med närhet till det bästa som Södermalm kan erbjuda. Ta del av Söders rika utbud av restauranger, barer, butiker, caféer, parker och fina promenadstråk.

 

Några minuter bort ligger Skanstulls tunnelbanestation med goda kommunikationer samt service vid exempelvis Ringens galleria eller Skrapan.