BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Ringvägen 155, 4 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 5593
  • 1823
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma lägenhet med balkong belägen mot lugn och trevlig gård. Lägenheten ligger högt upp i vackert 20-talshus och härifrån har man fin utsikt över vackra fasader och takåsar. Här får man en välplanerad lägenhet med en stor sovalkov som ger funktionen av en tvåa. Generösa fönsterytor i kombination med högt till tak skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Underbar atmosfär
Härligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Från rummet når man även via pardörrar lägenhetens mysiga balkong som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Balkong - Underbar kvällssol!
Rymlig balkong med gott om plats för bord och stolar. Här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. 

Kök - Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på funktion och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, spishäll med tillhörande ugn, spisfläkt, diskmaskin och micro. Vitt kakel och spotlightsbelysning ovan bänkytor i massiv trä.

Sovrum - Rogivande och lugnt
I anslutning till vardagsrummet ligger lägenhetens rogivande och rymlig sovalkov. Här finns plats för både dubbelsäng och nattduksbord. För förvaring finns fyra fristående garderober och i direkt anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare.
 

Möblerbar hall – Separat kapprum
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt, där man direkt möts av dess charm och trägolv som är genomgående i lägenheten. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter och här finns även ett separat kapprum. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum - Rymligt och fräscht
Väldisponerat badrum med dusch, toalett, tvättställ samt ett fristående badrumsskåp. Plats finns för en tvättmaskin där det fristående badrumsskåpet står idag. 
 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.