BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Marmorgatan 11, 15 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 9125
  • 7908
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna synnerligen välplanerade 1,5:a där allt känns rätt. Lägenheten är trivsam och har ett högt läge med magnifik utsikt över Stockholms stad. Här erbjuds ett ljust och insynsfritt boende med välplanerade kvadratmeter. 

Generellt om bostaden:
- Högt läge på våning 15
- Sovalkov med plats för dubbelsäng 
- Möbleringsvänligt vardagsrum 
- Kök med stormatplats och bevarade 50-tals skåp
- Fräscht badrum med badkar
- Generöst med förvaringsutrymmen
- Stora fönsterpartier

Hallen är yteffektiv med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av tre garderober samt ett linneskåp, samtliga med tillhörande överskåp och en hatthylla. Klinkergolv och tapetserade väggar i en djupröd nyans. Access till det helkaklade badrummet med badkar, handfat, badrumsskåp och wc. 
Rakt fram ligger det trivsamma köket som inbjuder till matlagningssällskap. Originalutformning på luckor och lådor ger köket en härlig 50-tals karaktär. Stänkskydd i form av vitt kakel ovanför den rostfria diskbänken. Utrustningen består av spis med tillhörande ugn, kolfilterfläkt samt kyl/frys. Det finns dessutom ett stort skafferi, ett städskåp och praktiskt överskåp ovanför dörren. Den stora matplatsen lockar många nära och kära till härliga middagar med samtal som aldrig vill ta slut. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är målade i en grön nyans.
I det rymliga vardagsrummet finns det plats för soffa och övrigt möblemang efter tycke och smak. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger en plastmatta. Här finns även utgången till balkongen som har ett östligt läge och magnifik utsikt. Lite avskilt ligger en sovalkov där en större säng utan problem ryms.