BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Långholmsgatan 7, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 4485
  • 4645
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga lägenhet, som är belägen i ett av Södermalms mest efterfrågade områden. Helt nyrenoverad med focus på både design och funktion. Bevarade detaljer från förra seklet finns det gott om, såsom vackert furugolv, spegeldörrar, generös takhöjd och kakelugn (fungerar ej).

Hall
Välkomnande hall, perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. Vitpigmenterad parkett, vitmålade väggar och spotlights i taket. Det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder där valmöjligheterna är många beroende på om du föredrar en hatthylla eller garderober.

Vardagsrum 
Till höger om hallen ligger det rymliga vardagsrummet med vitmålade väggar och vackert bevarat trägolv. Ena hörnet pryds av en kakelugn (fungerar ej). Rummet är möbleringsvänligt och rymmer både soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang efter behov.

Sovrum
Mot föreningens innergård ligger det rogivande sovrummet med plats med dubbelsäng. Längs ena väggen finns en platsbyggd garderob med skjutdörrar som sörjer för bra förvaring. Vackert bevarat trägolv samt vitmålade väggar vilket ger ett mycket stilfullt och elegant intryck.

Kök
Vägg i vägg med sovrummet ligger det sobra totalrenoverade köket med ljusgrå/vit skåpinredning. Utrustningen består av spishäll, ugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Vitkaklat stänkskydd och rejäla bänkytor av trä som medger matlagningssällskap. 

Badrum
I angränsning till hallen ligger det nyrenoverade och fräscha badrummet med vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med tillhörande golvvärme samt infällda spotlights i taket. Det finns dusch, handfat med tillhörande förvaringslådor, badrumsskåp, handduksvärmare samt wc. Förberett för tvättmaskin.