BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskedefältet- Enskede Gård- Enskedehöjden

Dagövägen 25

  • 7 rum och kök
  • 132.25 kvm
  • Såld
  • 7598
  • 10818
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket charmiga villa med friköpt tomt! Huset är uppdelat på tre våningar och disponerar totalt ca 195 kvm, vilket gör att alla i familjen har möjlighet att få sitt eget utrymme. De senaste åren har huset kontinuerligt genomgått stora renoveringar och förbättringar med varsam hand. Huset ligger gemytligt och barnvänligt beläget, lågtrafikerad och villaområdets fina park. Huset är sannerligen väl bibehållit och interiört ser det närmast ut att vara nybyggt. När man kliver innanför dörrarna så möts man direkt av dess charm där allt är bevarat i strålande skick. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Här får man ett bekvämt boende med hela 7 rum och kök. Huset är i inte i något behov av renovering här kan man flytta in direkt!

Det är något alldeles speciellt med atmosfären i dessa historiska kvarter och efter en promenad i området märker man också att omgivningarna har allt man kan önska. Närservicen är god med det mesta i närheten.

TRÄDGÅRDSTOMT – EN EGEN OAS
Här har man skapat en skyddad fristad där man suddat ut gränserna mellan ute- och innemiljö på naturligt sätt. Uteplatsen som bjuder in till mingel och middagar i det fria. På fastigheten finns stensättningar, planteringar, tre stycken äppelträd, päronträd, fläderträd och körsbärträd. Solig tomt (se solläge, infogad länk). Här har man inrättat en mycket gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn!

Snickarbod finns på trädgården. Perfekt för förvaring och annat pyssel. Snickarboden är isolerad.

ENTRÉPLAN – STORA SOCIALA YTOR

Hall med gäst-wc
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring genom stor hatthylla. Ingång till gäst-WC med fönster, handfat och wc. Här finns det skön konfortvärme (elburen) och stengolv.

Noblessa Kök
Hemtrevligt kök med gott om förvarings- och avställningsytor och köksutrustningen består av hel kyl och frys från Siemens, diskmaskin från Siemens (2018), induktionsspis från Constructa (2015), upphöjd ugn från Siemens och spisfläkt. Köket har fin kontakt med vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge. Köket har ett fint ljussflöde genom de stora fönsterpartierna.

Socialt vardagsrum & matplats
Härligt vardagsrum med access till en plattbelagd uteplats som ligger på framsidan av fastigheten. Rummet är rymligt och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matsalsbord som övrigt möblemang. Stora fönsterpartier i tre väderstreck. Ett rum att trivas i året om!

ÖVRE PLAN – MYSIGT OCH PRIVAT

Sovrum
På det övre planet finns tre mycket bra och möbleringsvänliga sovrum.

Badrum
Fint disponerat badrum med fönster som ger behagligt ljusinsläpp. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett, dubbla handfat med förvaring och tillhörande spegel. Skön golvvärme och spotlights.

Gott om förvaring
På det övre planet finns förutom de platsbyggda garderoberna gott om förvaring via en walk-in-closet även denna med fönster.

KÄLLARPLAN – ANPASSBARHET

Sovrum/Arbetsrum
Två bra rum som med fördel kan användas som ett extra sovrum eller ett mycket bra arbetsrum. Idag används dessa som sovrum. Samtliga rum har gott om plats för förvaring genom rejäla garderober. Fönsterpartier som släpper gott om ljus.

Tvättstuga/ badrum
Rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och en ho för handtvätt och blötläggning. Fint badkar, handfat, golvvärme samt fönster.

Klädvårdsrum/Arbetsrum
I direkt anslutning till tvättstugan ligger ett rymligt rum som är anpassat för klädvård eller annan förvaring.

WC
Extra wc på nedreplan i anslutning till badrummet.

Fiber är indraget i huset.

Övriga utrymmen
I källarplanet finns även värmepanna, elcentral samt ett bra förvaringsutrymme under trappen.

Parkering
Vid infarten finns det plats med 4 bilar på tomten.

Som du hör finns något för alla - Det här är ett trevligt hus utan några kompromisser!