BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Annedal

Bällstavägen 62

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 5712
  • 5001
  • 5319
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint boende på bästa adress i populära Annedal med optimal planlösning och stora fönsterpartier för generöst ljusinsläpp samt rymlig balkong. Här bor du i modern fastighet nära både city och natur med utmärkta kommunikationer i närområdet.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftigt och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt ett generöst ljusinsläpp. Köket är toppfräscht och fullt utrustat med exklusiv stenskiva och vitvaror av hög standard. Rogivande sovrum mot lugn innergård. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter med anslutning till en stor klädkammare som även kan användas till förråd. Genomgående ekparkett i samtliga rum samt klinkers i våtutrymmen. I det mindre sovrummet har finns en

Det underbara läget med vackra Bällstaån ett stenkast bort skapar en fantastisk atmosfär och livskvalitet som tillsammans med lägenhetens stora fönsterpartier, härliga sällskapsytor och mysig balkong ger ett unikt boende utöver det vanliga.

På andra sidan Bällstaån finner du mysiga Marabouparken, populära Sundbybergs centrum med nya Signalfabiken samt  utmärkta kommunikationer.


Varmt välkommen på visning!

- Luftg och välplanerad
- Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp
- Modern fastighet
- Mysig balkong
- Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Stabil förening med god ekonomi
- Underbart läge nära vackra Bällstaån
- Utmärkta kommunikationer i området
- Sundbybergs centrum på promenadavstånd