BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Barkarby - Vålberga

Flygarvägen 91

  • 5 rum och kök
  • 103 kvm
  • Såld
  • 7225
  • 4326
Värdera din bostad

Beskrivning

- RADHUSET SÄLJS FÖR ACCEPTERAT PRIS -

Välkommen till detta charmiga gavelradhus i populära Vålberg. Huset ligger mycket gemytligt och barnvänligt beläget i slutet av en lågtrafikerad återvändsgata. Underbar boendemiljö invid skogskanten med naturen utanför dörren och nära fina lek- och idrottsplatser. Huset restes 1963 och rymmer tre-fyra sovrum, badrum, wc, vardagsrum och kök. Dubbla uteplatser och uppfart med parkeringsplats precis intill entrén. Mycket goda kommunikationer med Barkarby pendeltågstation en kort promenad bort. År 2024 kommer även tunnelnbanan då blå linje ska förlängas till Barkarby.

ENTRÈSIDAN
Huskänslan är påtaglig där man kör ända upp till entrén på framsidan av huset. Här finns gott om plats för två bilar på uppfarten. Framsidan är delvis omgärdad av staket och här får man en avskild uteplats som bland annat pryds av ett vackert plommonträd (Victoria).

HUSETS BAKSIDAN - UTEPLATS
På baksidan bjuds man på en stor trädäckad uteplats under tak (utrustad med infravärme) och en gräsmatta omgärdad av häckar. Här har man en skyddad fristad som suddar ut gränserna mellan ute- och innemiljö. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjuda in vännerna till festliga sommarbufféer. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Gavelhuset är det sista i längan och gränsar till största delen mot vacker skogsmark. En mycket gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn! 

ENTRÉPLAN– STORA SOCIALA YTOR

Hall
Välkomnande hall med ett praktisk instegsklinkers och bra avhängningsmöjligheter.

Förråd
I anslutning till entrén ligger ett rymligt förråd som löper vidare in under trappen.

Vardagsrum
Fint vardagsrum med generösa fönsterpartier och ett klassiskt ekparkettgolv lagt i holländskt mönster. Från rummet har man access till den uteplatsen som vetter mot baksida av huset. Rummet har mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både en rejäl soffgrupp och ett stort matsalsbord.

Kök & Matplats - Flexibilitet
Trevligt kök med matplats för fyra personer och gott om förvarings- och avställningsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, spishäll med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Köket kan på ett enkelt sätt utökas genom att entrén flyttas mot förrådet, se förslag på alternativ planlösning.

Tvättstuga
Intill köket ligger husets tvättstuga och här finns tvättmaskin, tvättho och plats för att hänga tvätten. 

Toalett
I anslutning till hallen finns en toalett med wc och tvättställ. 

ÖVRE PLAN – MYSIGT OCH PRIVAT

Tre till Fyra Sovrum
Huset är från början uppfört med fyra mycket bra sovrum med bra möblerbarhet. Idag är två av rummen hopslagna men det går enkelt att dela av rummen igen likt ursprunglig planlösning. 

Stilrent badrum
Snyggt renoverat badrum med spotlightsbelysning, helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett tvättställ med tillhörande underskåp och dusch.

Hall
I hallen mycket bra förvaring i form av två garderober med tillhörande överskåp. Bra fövaring på vinden som nås via en vindslucka med stege.

Två klädkammare
I anslutning till hallen finns två rymliga klädkammare.