BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järfälla - Viksjö

Forellgränd 64

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 6783
  • 5536
Värdera din bostad

Beskrivning

Här får man ett charmigt radhusboende i två plan med mycket trivsam layout. Huset är fint beläget i ett mysigt, genuint och barnvänligt radhusområde. Huskänslan är påtaglig med en stenbelagd entré och en liten insynsskyddad trädgårdstäppa omgärdad av häckar på framsidan. På baksidan bjuds man på en stor trädäckad uteplats som suddar ut gränserna mellan ute- och innemiljö. På uteplatsen finns gott om plats för flera sittgrupper och en rejäl grill. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjuda in vännerna till festliga sommarbufféer. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. På det övre planet har man också möjligheten att njuta av solen i det fria då det här finns en stor härlig balkong om ca 7,5 kvm. Ett boende att trivas i året om!

ENTRÉPLAN– STORA SOCIALA YTOR

Hall
Välkomnande hall med ett snyggt och praktiskt instegsklinker. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och under trappen till övervåningen finns extra förvaringsutrymme. 

Kök & Matplats
Trevligt kök med en rejäl matplats och gott om förvarings- och avställningsytor. Köksutrustningen består av kyl, frys, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt.

Vardagsrum
Fint vardagsrum med generösa fönsterpartier och med access till den trädäckade uteplatsen. I rummet finns gott om plats för en ordentlig soffgrupp.

Toalett
I anslutning till entrén finns en toalett med wc och tvättställ. 

ÖVRE PLAN – MYSIGT OCH PRIVAT

Master Bedroom
Mycket behagligt sovrum med utgång till en stor balkong och med en snyggt inredd klädkammare i direkt anslutning. I rummet finns plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och övrigt passande möblemang.

Sovrum 
Mysigt sovrum med plats för både en rejäl säng och ett skrivbord.

Badrum med fönster
Rymligt badrum med fönster som ger behagligt ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med bubbelbadkar, toalett, tvättställ och tvättmaskin.

ÖVRIGT
Det finns två kallförråd, ett på framsidan och ett på baksidan.