BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tollare - Nacka

Tollare Kaj 4

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 5068
  • 2672
Värdera din bostad

Beskrivning

Nyproducerad 2a med sjöglimt och stor uteplats om 16 kvm med Lännerstasundets vatten och strandpromenad precis utanför dörren.

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva ett toppfint och modernt boende i eftertraktade Tollare Marina som är en del av den nya skärgårdsstaden som växer fram här. Området kännetecknas av variationsrik och kuperad natur med ett fantastiskt läge vid vattnet.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare flertalet stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen skapar en härligt luftig atmosfär.

Vidare finner du genomgående fina ytskikt med ett modernt sällskapskök komplett utrustat med moderna vitvaror inkl. diskmaskin. Vardagsrum är i anslutning till köket och erbjuder goda sällskapsytor samt perfekt utrymme för matplats. Det finns stor och härlig uteplats om 16 kvm med utsikt mot lugn innergård. Ett rogivande sovrum och ett toppfräscht och helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare med avställningsyta ovan samt vägghängda skåp med bra förvaringsmöjligheter.

Tollare i Nacka erbjuder en härlig skärgådsmiljö med vacker natur och vatten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Här finns möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor badplatser och tillgång till en egen skärgårds ö via den nyanlagda gångbron till Mårtens holme. Oavsett om du väljer bil eller buss kan du räkna med goda kommunikationer från Tollare. Bussen till Slussen tar ca 25 minuter. Ett oslagbart boende med livskvalite´

Välkommen på visning!

- Modernt boende i nya skärgårdsstaden
- Precis vid Lännerstasundets vatten och strandpromenad
- Nyproducerad 2018
- Stor uteplats om 16 kvm
- Optimal planlösning
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Toppfin med stora fönsterpartier
- Goda förvaringsmöjligheter
- Öppen planlösning
- 25 min från slussen