BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

SvÅngremmen

Långpannestigen 3

  • 4 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 4451
  • 26039
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett ett mysigt och charmigt hus med en fantastisk renoveringsmöjlighet för att skapa ett eget drömboende i eftertraktade Långbro som är en del av Älvsjö stadsdelsområde. Här bor du i en ostörd och mysig villamiljö med närhet till natur, parker, skolor, bra kommunikationer och vatten.

Fastigheten innehas med tomträtt och har en härlig natur-och trädgårdstomt som angränsar till allmänning. På baksidan av huset finns en altan  som ligger i perfekt söderläge med goda solmöjligheter  under stora delar av dagen.

På entréplanet ligger en välkomnande hall med plats för avhängning med anslutning till wc, rymligt kök som erbjuder bra förvaring och arbetsytor. Vidare finns ett sovrum och ett stort vardagsrum med öppen spis och utgång till altan. Vardagsrummet har en delvis öppen planlösning mot allrummet som kan disponeras som matrum alternativt göras om till sovrum. I källaren finner du en gillestuga, stort badrum, förråd, klädkammare samt pannrum med oljetank. Här finns självklart flera möjligheter att skapa såväl fler sovrum, tv-rum, bastu/spaavdelning eller vad man nu önskar sig.
 
Fastigheten är upplåten med tomträtt och tomträttsavgiften är 20 400kr/år och gäller fram till 2027-06-30.

Varmt välkommen på visning!


 
- Fantastisk möjlighet att skapa sitt eget drömboende
- Stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp
- Lummig och mysig trädgårds/naturtomt mot allmänning
- Altan i soligt söderläge
- Eftertraktat villaområde
- Utmärkta kommunikationer via buss, tunnelbanans röda linje och pendeltåg.
- Öppen spis
- Nära skolor, parker, vatten, natur.