BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Göransgatan 153, 7tr

  • 1 rum och kök
  • 24.5 kvm
  • Såld
  • 3386
  • 4904
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fina och välplanerade 1:a högt upp i huset på våning 7. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier med insynsskyddat läge. Genomgående vackra golv och vita, målade väggar. Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i stor garderob. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i tillhörande källarförråd. Stort rum med plats för dubbelsäng, soffgrupp med tillhörande möblering och matplats. Charmigt kök i funkisstil med sneda, nylackerade köksluckor samt en redahylla. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskho samt helt ny spis och fläkt. Stambytt, helkaklat badrum. Våningsplanet har flera gemensamma balkonger varav en ligger precis utanför lägenhetsdörren.

Här bor man i expansiva Stadshagen med tunnelbana och bussar precis utanför porten. Hornsbergs vackra strandpromenad och badbryggor ligger endast ett stenkast från huset och området erbjuder flera trevliga restauranger, caféer och uteserveringar. Gångavstånd till Lindhagens Galleria med Ica Maxi, Systembolaget och butiker samt till Fridhemsplans puls.

Brf Tjället 6 är en stabil och populär förening som erbjuder sina medlemmar flera gemensamhetsutrymmen så som bastu, festlokal, gästlägenhet samt en takterrass som är mycket uppskattad. Sommartid är takterrassen möblerad. Här kan man njuta av en oslagbar utsikt med solnedgångar.

Varmt välkomna på visning!

- Högt och fritt läge på våning 7
- Toppfin och ljus
- Optimal planlösning
- Rymlig garderob i hallen ger gott om extra förvaring
- Genomgående fina golv
- Flera gemensamma balkonger på samma våning
- Välskött och stabil förening med god ekonomi 
- Gemensam takterass, övernattningslägenhet och bastu med relax
- Stadshagens tunnelbana utanför porten
- Precis intill omåttligt populära Hornsberg Strand med badbryggor och strandpromenad
- Nära till både city och vackra naturområden